hella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Valla tamamen sapıttı. 128k bağlantı var. Bandwith öyle bir geniş ki ohoo :) 2 gündür kazaa'dan en az 23Kb/s ile dl yapıyorum. FTP'den 26Kb/s ile :) Ki kablo yaklaşık 1.5 aydır hiç göçtüğünü görmedim :) Keşke böyle kalsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 töbe töbe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 harbi ha hız testi yaptım 256kçıktı sabah olduğundandır belki[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Başlığı keşke KabloNET'in 'band' kaydı. yapsaydım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 acıbadem routerlaır düzgün olsa bizim serverda daha az lag oalcka off[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 anam anam kablo alıcam bu sorun gecer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DropXante Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bazenleri çok hızlanıyor bazenleride yavaşlıyor anlamadım ben bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kablo yuzunden oyun bıle oynanmaz hale geldı oyundan ıntten soguttu benı ya kısa surede sorun kalkar ınsallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 lan icq ya giremiorum icq2go nun websitesi açılmıo + bazı webleri hiç açmıo ama mix.gen.tr ve paticik.com gibi siteleri anında açıo delircem lan icqqqqqq[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Her telden yazılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar