Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Selam arkadaşlar, yeni adsl abonesi oldum (128), sabah (9 civarı) çok güzel 12-13 ile indiriyordum, ama bir daha 6'nın üzerine çıkmıyor. Sanırım birkaç ayarla da oynadım ondan olabilir diye format attım baştan kurdum ama olmadı, eski konulara baktım dns ayarlarını 212.156.4.6 ve 7 yaptım yine olmadı. Nasıl düzeltebilirim sorunumu? (PPOE LLC için farklı dns ayarı falan mı gerek? )[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bir de tabi yabancı sitelerde sorun var yahooyu bile açmıyor. (bu yüzden dns sorunu olabilir diye düşündüm.)[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 128k PPPoE 8-35 LLC kullanıyorum ben de, oyunlar dışında gayet iyi bağlantı.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bende de bugun adsl çok yavaş ya[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hallettim sorunumu arkadaşlar teşekkürler yine de..[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Kablo da yavaş aslında 3-4 gündür.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerTurk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Yine bir ttnet sorunsalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 arkadaşlar sorunumu hallettiğime göre sorularımı sorabilirim.. sizce hangi p2p programı iyi veya divx falan bulabileceğim http adresleri var mı vs.. yeni bi adsl sahibine önereceğiniz şeyler neler ilk önce ne yapmalı yani?[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Dygrogrand : Sorunu nasıl hallettin ? Benim de adsl yavaş da , çözümü paylaşırsan sevinirim[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ya ben dns için bulduğum ip'yi(212.156.4.6) static ip olarak girdim sorun çözüldü..[signature][hline]3D Galeri [Bu mesaj Dygrogrand tarafından 05 Ekim 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hım dns için ip yi nereden buldun ve nereye girdin ? Bu arada Kazaa Lite ı öneririm , her türlü divx , film vs. bulunabiliyor.[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 işte forumda arattım :) sen de aynı numarayla dene...[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bir siteyi açmaması falan DNS problemi de, streaming bir hızın DNS ile zerre kadar ilgisi yok :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 yani... ben zaten dns için verilen ip'yi statik ip'm olarak yazdım..[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Senin adls'in yavaşlaması theKingpin gibi ballı elemanlar yüzünden olsa gerek :D Kimbilir belki bigün sanada olur sende indirirsin 180'le falan :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ahu nerdeee...[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar