Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 arkadaşlar bu zamana kadar hep localde çalıştım. daha önce aldığım hosta bi database atıp ordan bir kaç deneme yapıyım diyorum. yalnız nası yapıcagımı bilmiyorum. prosedürü nedir bu olayın? plesk panel var. windows hosting. pleskte databasei yarattım ve o database için kullanıcı oluşturdum. localdeki databasei appdata klasörü içine atınca çalışıcakmı bu sistem? nub sorusu gibi oldu sanki ama yardım lazım cidden :( ?
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 serverdaki dosyalara localhost yazıcaksın db ye baglanmak için, baska bi pc den baglanmak için server'ın ip yazıcaksın db sine baglanmak için oaadar
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 nub. uyuyorum şuanda uyanınca ayrıntıları ile yardımcı olurum
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 uyuosan burda ne işin var. neyse hallettim adamların teknik destekleri sayesinde. management studio ile import/export olaylarıyla hallediomuşuz. teşekkür ettim.
Öne çıkan mesajlar