batuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Pc yi hibernate edip yemeğe gitmiştim. Geldiğimde kendiliğinden açılmıştı. Daha doğrusu fan vs sesi geliyo ama görüntü yoktu. Uğraştım görüntüyü getiremedim. Reset flnda kesmedi aç kapat bi şekilde görüntüyü aldım. Şu sıkıntılar başgösterdi pc açılırken ram sayımından sonra bayağı bekliyor aşağı yukarı 15-20 sn bu sırada hdd ışığı yanıyo ama güçlü bi ses yok. Bilgisayarın açılıp kapanması bariz yavaşlamış durumda. Sorun nerede olabilir 1tb WD Caviar Black var. Ne önerirsiniz.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 olayin Hibernate ile alakasi oldugunu düsünmüyorum.
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Seele said: olayin Hibernate ile alakasi oldugunu düsünmüyorum. aynen bios ayarlarında sorun varmış gibi durdu eğer herşey çalışıyorsa. yamuluyor aolabilirem
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Anakartta ACPI bileşenleri vs. ile ilgili derdin var. Bios flashlamayı dene, olmazsa garantiye ver bence =)
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Garantisi kalmamıştır tahminen anakart eski baya Asus m3A var flashlamayı nasıl yapabilirim. Ez flash ile hallettim ama sorun aynen devam ediyor. Pff.
Öne çıkan mesajlar