Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada yurtdışı tel alabilecek yerler

Deli333

Öne çıkan mesajlar

ben ankarayı hiç bilmem ama yurt maltepe pazarının orda..
ankaray geldiğimizin ertesi günü 3 kişi çıktık pazara arkadaşoın üstünde göztepe basketbol forması vardı( basketçi kendisi)
herifin biri falç.atayı dayadı çıkarttırdı bide kesti formayı. sonra arkadaş üstünde bişey yok çıkıyoduk pazardan herifin biri durdurdu ne lan böle çıplak dedi bide o mikiyodu dedik böle böle eleman aldı bu da artizlik gitti ona derken biz yırtık formayı aldık kaçtık :)
bidaha oraya asla girmem.. zaten çalınbtı malları satıyolar şerefsizler..

şöle doğubank tarszı bi yer varsa sölersenişz bende mutlu olurum..[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Dogubank ist sirkecide olan bir handır
girişin altında 1 kat ve giriş kısmı komple elektronik ürünler
cep tel+kamera+tv+muzik seti vs vardır

spot ürünler ve garantili ürünler bulunur ama agırlık spotlarda

örnek 6600 spot: 500milyon
garantili:650 milyon du en son[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yurtdışından geliyo sanırım.. yada işte spot olarak satıyolar.. bursada vardı küçüçük bi yer .. istanbulda piskopat bi varmış e ankarada neden olmasın dedim..
bi kaç ankaralı arkadaşa sordum ama allah cezalarını versin bi bok bildikleri yok ya.. bide ankaralıyız diye geziniyolar. neyse bilen birileri sölesin bende mp3 player, diskman, telefon tarzı şeyeler bakıcam..[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 05 Ekim 2004 09:24 tarihinde demiş ki:
Dogubank ist sirkecide olan bir handır
girişin altında 1 kat ve giriş kısmı komple elektronik ürünler
cep tel+kamera+tv+muzik seti vs vardır

spot ürünler ve garantili ürünler bulunur ama agırlık spotlarda

örnek 6600 spot: 500milyon
garantili:650 milyon du en son

İşte ankarada böyle bir yer varsa tam aradıgım gibi. zaten bende 500 milyona 6600 bulmaya calısıyorum. spot. ama adamlar bana 540 civarı dıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...