kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 lineage2 i baska bi pc ye kurmak icin biseyler gerekiyor mu? cdlere yazdirdim sonra baska bi pc ye yukledim ...update serverine baglaniyor ama bi sure sonra duruyor ve Connected to update server Download .NoticeNotice-k.txt file..create error...error boyle bi hata veriyor ne yapmaliyim ben simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 beceremedin di mi?! :)) patlarrr.. :D dön evine özledik seni. şaka bir yana dur bakim belki buluruz..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya bu bana verdigin CD yi kopyalamiyorum... yani%75 ine kdar kopyaliyor sona olmuyor oyle kaliyopr cd de mi hata var ... bi turlu kuramadim su L2 yi yaa :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 icq nu aç..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 oldu gibi :)) su an full check yapiyor hadi hayirlisi... burdaki millet bile merak etmeye basladi oyunu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Guzel kardesim CD-ROM / DVD -ROM da yeralan dosyalar Windowz tarafindan ReadOnly yapilirlar Bu dosyalari Harddiske kopyalarken ReadOnly flagleri silinmez. Yani dosyalar harddiskinde readOnly olurlar. Zaten aldigin hata mesajida File Creation error. Duzeltmek icin. Tum dosyalardan readonly isaretini kaldirman lazim. Tum dosyalar diyorum cunku ileride olacak herhangi bir update l2 directorysi icinde ki herhangi bir dosyayi degistirebilir. Ve dosya read only kaldigi surece ayni hatayi alirsin Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 evet yukardaki anlattıkaların update olacağı zaman baş ağrıtabilir.. buna ek olarak lineage klasörleri içinde gizli dosyalar var, cd den kopyalarken ctrl+a yapmadan bunlar gözden kaçabilir..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar