nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 NolaxThensbane said: doğru diyorsun bir yandan da onları kasmak lazım fem kitabı ne önerirsin peki dasaaa mail at pm den dropbox klasörü paylaşayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kutunu boşalt nutella =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi benim bildiğim kitaplar hep inşaat üzerine olanlar. ama przemieniecki'nin theory of matrix structural analysis kitabı muhteşemdir. hani bana kalsa 4.senede okuturum mühendisliklerin hepsine. gene aynı adamın Finite Element Structural Analysis kitabı da güzeldir. Aslında bu işin babalarındandır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar