Gatts Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ansys 13 yüklü vista x64 üzerine. ancak toolboxta "analysis systems" sekmesini göremiyorum. anlayan biri varsa yardım etsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 pic. alıp koyar mısın,yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 workbench'de misin su an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yukardan view -- > reset workspace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yazmadın bir şey merak ettim noldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 madem konusu acılmıs cevap verende cok meraklı hemen ben sorayım ansys kasmayı düşünüyordum ancak arkadaşım bırak onu hyperworks bak dedi aralarındaki fark nedir hangisi hangi alanda daha çok kullanılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi kullanım alanı konusunda ansys yargılar akışkanlar mekanigi titreşim analizi mukavemet/yapısal analiz manyetik analiz radyasyon analizi ısıl analiz bu konulardan hangisi üzerine calıscan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ya bu tip programlarda birinin kullanım mantığını biliyosan diğerlerini de biliyosundur zaten? çizim programları gibi değil mi? gui değişik bi iki özel kullanım alanı filan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 pratiklik olarak ara yüzü çok farklı.birini bilmek digerini kullanmayı kolaylaştırır. bir de su konu var bu programın yaptıgı sadece verilen komutları izlemek,yani bir ısı transferi konusuna yabancıysanız bu programa ısıl analiz yaptırmak sizin icin zor olur.program sadece atıyorum sizin 1 nokta icin hesaplayacagınız 5 denklemi geometri üzerindeki 100.000.000 nokta için 5 sn de hesaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hyperworks için mi konuşuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ansys icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kullanma amacım çarpışma testleri katı modellemeler üzerinde. Catia gibi programlardan modeli alıp üstünde çalışmak için. Şimdi daha yolun basındayken karar vereyim hangisini kasacağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bak ansys o konuda nasıl bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 aynı sorun bende de mevcut aşabildiniz mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 "nutella yerim" said: bak ansys o konuda nasıl bi fikrim yok ~summon nutella yerim~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 NolaxThensbane said: "nutella yerim" said: bak ansys o konuda nasıl bi fikrim yok ~summon nutella yerim~ geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 benden sana dürüm panpa elemanın bahsettiği problem mevcut bende de toolboxımda component systems design exploration dışında birşey çıktığı yok netten baktım net framework güncellemesi falan yapın deniyor zaten günceldi ama tekrar yaptım (4) ancak sonuc gene aynı. Ansys v13 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 NolaxThensbane said: kullanma amacım çarpışma testleri katı modellemeler üzerinde. Catia gibi programlardan modeli alıp üstünde çalışmak için. Şimdi daha yolun basındayken karar vereyim hangisini kasacağıma impact analysis için abi aslında senin ne kadar iyi olduğun önemli abaqus güzel, ben onu çok seviyorum. ama ls-dyna falan da çok sık kullanılıyor. diğer taraftan en önemlisi senin ne kadar konuya hakim olduğun tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 resim ekledim http://imageupload.org/en/file/231305/ekran-alapntapsap.jpg.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 tamam hallettim Workbench Toolbox'larının eksik gelmesi durumunda Denetim Masası, Bölgesel ve Dil Ayarlarından Konum ve Format ayarlarının İngilizce, ABD (English United States) yapılması sorunu çözecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Benim bildiğim finite element method ile yapılıyor bu dediklerin, o yüzden ANSYS'le de yapılır ama beni de aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 şu an ansys kurulu makina yok yanımda o yuzden bir şey söyleyemedim,tekrar bir sıkıntın olursa cekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 programı bilmiyen birine ne önerirsiniz solidtir catiadır bunları kendim öğrendim tutoları kullanarak ancak bu biraz kasacak gibi duruyor. tuto kaynağı ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi bunların en iyi tutoriallar kitaplarında var. programla gelen kendi eğitim kitaplarını hatmet. hepsinin kitabında her türlü örnek bulunuyor. help me filelarını oku ara ara. yalnız altyapın sağlam değilse matrix theory, fem konularında çok iyi değilsen ezbere yaparsın ancak. o da bi boka derman olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 doğru diyorsun bir yandan da onları kasmak lazım fem kitabı ne önerirsin peki dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar