Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hay ben böyle okula be:(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chemcial hangi okuldasın?[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
Kaish, 04 Ekim 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 04 Ekim 2004 18:02 tarihinde demiş ki:
bizim okulda Dersler 40 dakika 20 dakkadan fazla ders işlenmez:)
tenefüsler değişiyo
ilk Tenefüs:10 2. tenefüs 15 3. tenefüs 10 4.tenefüs 20 5.tenefüs 50 6.tenefüs 15 son tefüsde 10 dakika..

Rahatım rahat 3 katlı okul asansor de var valla keyfimiz tam gıcır.. tabi tüm bu hismetler için yıllık 7buçuk 8 milyarı gözden çıkartmak gerekiyor..
bu arada boş okul sanmayın bunca güzelliğin yanında üniversteye giren öğrenci ortalaması 100de 90ın altına pek düşmüyor..

hangi okula gidiyosun?

özel okul buradan reklam yapmiyim niyetlenen olursa özelden veririm cevaplarını paşalar gibi okursunuz...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
Mesaj tarihi:
ne reklamı ya..sadece söyleyeceksin.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 04 Ekim 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
5 kattan yukarı binalarda asansör olması zorunlu. Şikayet edin :)

Absolut ; "sirketle" "okul" kavramlarini biraz karistiriosun galiba .... Okulda mudure gidip ole bisi desen katila katila guler .. ki bizim sinifta 6. kattami neydi ki saint benoit merdivenlerini bilen bilir .. Ogrencilere asansor yasakti , gerci biz binerdik..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
bizim tenefüsler 5 dk allah korusun tuvaletiniz falan gelse yok kurtarmıyor :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
bizdede vardi asansor ama biz 6 7 kisi basardik sallardik fln asansoru zorlardik biraz sonra bi kac kisinin gotu atar "abi yapmayin yeter olcez simdi" bagirmasi sonucunda millet sakinlesir biraz daha asansorle gezdikten sonra inerdik
ha bide bizim asansorde sifre vardi
hahah paso sallardik bisi olur tutardi:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
said:
Xechelon, 04 Ekim 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
bizdede vardi asansor ama biz 6 7 kisi basardik sallardik fln asansoru zorlardik biraz sonra bi kac kisinin gotu atar "abi yapmayin yeter olcez simdi" bagirmasi sonucunda millet sakinlesir biraz daha asansorle gezdikten sonra inerdik
ha bide bizim asansorde sifre vardi
hahah paso sallardik bisi olur tutardi:)

lol ben bi kere hademeyle binmistim ayaim sakat diye kadin yazarken gordum paso ingilizceye onla cikiodum fdsd[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
Valla liselileri görünce üniversite gibisi yok diyorum da... Özledim lan ben liseyi, her gün Eminönü Beyazıt kastı artık yeter sıkıldım, lisede teneffüsler 5dkyı, yürü yürü bitmezdi okulun içinde ama güzeldi be. Eğlenceliydi en azından. Üniversitede okulda eğlence yok, hep bitsin de gidelim. Kıymetini bilin valla lise camiası. Öyle bitince güllük gülistanlık olmuyor. Bu sene de son sene zaten, 2005 Kasımda yaylalar yaylalar, bakalım nasıl yayacaklar bizi oralarda...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
  • Yeni Oluştur...