arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 what dreams may come true[signature][hline]THE BAB,THE ONLY...ARCBABZ!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: arcane, 31 Mart 2004 12:43 tarihinde demiş ki: what dreams may come true true fazla oldu ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 evet karısını bulmaya çalışıodu, cennet- cehennem falan dolanıp duruodu garip. güzel filmdi, çekimler falan gayet iidi, sevmiştim ama ben seerettimde çok geç vakte koymuşlardı filmi, yarı uyur seeredebilmiştim.[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: arcane, 30 Mart 2004 15:06 tarihinde demiş ki: patch adams karakteri aşırı zeki bi kişilik çalışmıyor diye birşey yok, okuyor derse giriyor vs.. ama öbürleri kadar çalışmıo tabii adam aşmış evet gercekten oleydi ....yrica supper bi filmdi bence vala dedin gibi bazen kopario bazen huzunleniyosun tam anlamiyla ayrica bi dipnot olaraktan sunuda solim adam bi ara adam akil hastenesine yatmiş buda var....[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 calisma sistemi farkli :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 evet carsamba gunu star'da oynayacakmis yanlis gormediysem. aksam 21.45[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar