KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 532 204 ile baslayan bir hatıın satıs fiattı sizce ne olabilir.Acaba bunun hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarından memnuniyet duyucam.Böyle bir hat var satılacakmış sizce ne eder nekadar vermeliyim. Birde bu kişiye yapı kredi genel müdürü tarafından 5000$ teklif edilmiş fakat kabul etmemiş.Bunu göz önüne alarak bir bilgi verebilirseniz sevinirim.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu hattın nesi özel ki o kadar para etsin?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yapı kredi ye genel müdür olan birisi parayı değerlendirmesini bilendir öyle saçma bişi için 5000 $ verecegini düşünüyor musun cidden?[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hayır illa 5k $ vermek isteyen varsa elimde çok temiz 532 2*2 ** 00 var foruma bi nicotinee savar koymak lzm[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 takcak hattı alo alo selami? hayır ben ahmet bey yapı kredi genel müdürü , lan baane senden selami yi ver telefona, kardeşim selamiden aldım bu numarayı, haa su 5k $veren enayi senmisin, .... ehe envai çeşit hırtoda arıcak sonra nede olsa kullanılmış numara :) banka müdürününde çok ihtiyacı vardı 532 2. li hat alıp ben sektörde eskiyim bebegim numaram şahidimdir, benimle yatarmısın demeye (barda tanıstıgı hatunnara)[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Biz bikere işletmek için gazetedeki bununla ilgii ilanları aramıştık. 10.000 dolarlık hatlar satan bi firmayı aradık sorduk,adam sattık dedi ben dumur oldum.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: bega, 24 Eylül 2004 17:13 tarihinde demiş ki: bu hattın nesi özel ki o kadar para etsin? Artık alınamadığı için (Turkcell'den alınamıyor) hatlar direk rare konumuna geçti. Durup dururken telefonunuz çalıyor. Açıyorsunuz. Karşıdaki herif sizin numarayı almak için binbir türlü vaatte bulunuyor. Acayip dil döküyor. Satmıyorum kardeşim desen sökmüyor herife. E sonunda herifin ağzıan edip kapatıyrosun telefonu. Valla o kadar abartanı görmedim ama 500 milyona çıkan teklifler aldım zamanında numara için (birazda kolay 0532 789 .... şeklinde bir numaram var. Hatırlanması baya kolay) İlginç tipler çok yaa. Bazılarıda ev numarası ile aynı olan cep numaralarını rahatsız ediyoralr boyuna. (Dayanamayıp sattı arkadaş en sonunda :P)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hayir ille almak istiyosan ben 2 hat kullanirim 2 side biri xyy xy xy digeride xxy 00 yx evet krall[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bişi değişmiyor bendede 533 lü hat var bişi farketmiyo aklimda tutuyorum ehe[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 532 4736009 satılık.ilgilenenler özelden ulaşssın bana:))))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu telefon hatlarina para verenler tam avanaktır bence[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: DynamicK, 24 Eylül 2004 21:07 tarihinde demiş ki: takcak hattı alo alo selami? hayır ben ahmet bey yapı kredi genel müdürü , lan baane senden selami yi ver telefona, kardeşim selamiden aldım bu numarayı, haa su 5k $veren enayi senmisin, .... ehe envai çeşit hırtoda arıcak sonra nede olsa kullanılmış numara :) banka müdürününde çok ihtiyacı vardı 532 2. li hat alıp ben sektörde eskiyim bebegim numaram şahidimdir, benimle yatarmısın demeye (barda tanıstıgı hatunnara) Ben burda coluk cocukla muhabbet olsun die acmadım bu konuyu sen git kumda kaleni yap :D bilmediğin işlere karısma farkında isen anlıyan yazıo kale yapmayı bilen varmı yazmıo .!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Anlaşıldı burda kimse bu konuları bilmiyor. Adam gitmiş numarasının kolaylığını yazmış :D alakaya maydonoz .!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: bega, 24 Eylül 2004 17:13 tarihinde demiş ki: bu hattın nesi özel ki o kadar para etsin? Bega tmm yok bişi sakin ol anlamassın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: DynamicK, 24 Eylül 2004 20:55 tarihinde demiş ki: yapı kredi ye genel müdür olan birisi parayı değerlendirmesini bilendir öyle saçma bişi için 5000 $ verecegini düşünüyor musun cidden? Abi saçma sapan konuşma ALLAH nı seversen ya ne alaka adam bankacı die herseyi borsayamı döksün abi sakız alalım yok o para borsada bize 10 binlira kazandırır 10 gün sonra iki tane alırız .! töve be deget kardeşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bilmem ilgilenen olurmu ama 532 276 96 **(son iki rakamda uyumlu) cok uygun fiyata satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Delanoresse, 24 Eylül 2004 20:59 tarihinde demiş ki: yazislara gel, yapi kredi ve pamukbank cukurova grubuna bagli bankalar oldugundan turkcellin acildigi donemde ust duzey yetkililerine direk en kralindan 532 2xx'li hatlari cekmistir. sallayacaksaniz mantikli sallayin. Hangi mantıkla konusuosun bilmiyorum.gerci bu yazıdan dolayı sende mantık arayamıyacağım. sana kimsenin yalan borcu yok terbiyeni bil ok sallama fln sen git sallama cay iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 icq nosu ile cep nosu aynı olan birini tanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat) so , what do you expect from this person :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: KaMoNJuK, 25 Eylül 2004 09:42 tarihinde demiş ki: Ben burda coluk cocukla muhabbet olsun die acmadım bu konuyu sen git kumda kaleni yap :D bilmediğin işlere karısma farkında isen anlıyan yazıo kale yapmayı bilen varmı yazmıo .!! peki bab ben kumdan castle mi yaparım :lol: said: KaMoNJuK, 13 Eylül 2004 10:52 tarihinde demiş ki: Onlar gitsin kumda castle yapsın :D [signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Özelliği dinlenmeleri çok zor olmasıymış sanırım.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya adamla tartışmayın ya o herşeyi biliyo b@b pls kumdan castle ! puahahahaha[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hahah ne oldu zorunuzamı gitti siz asmıssınızdır olayı yaparsıız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 euheu benim hatlarım class tır =p ilgilenen varsa satim euheue bi tane 532 *81 61 61 olan var bi tanede hazırkart numaralar harfe donusunce NERIMAN oluyo. yani 53* 637 46 26 =p cok para veren olduda satmadım. ozellikle 61 61 olana bi laz işadamı bi kaç bin dolar vermişti satmadım babamdan hatıra kaldi diye =pp[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 beni biri arasa hattını alayim diye herhalde tanışmak için üste para teklifi yapardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar