Grom Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bu sorun ilk defa jedi academy de oldu. Şöyle: Oyun 2. cd yi istedikten sonra ok ye bastım ve bu seferde şöyle dedi: "setup data4.cab için disk0 ı istiyor" ama disk0 diye bir şey yok ki! Bu sadece jedi academy de de olmuyor. Bu oyunu başka cd den de denedim gene aynı şey oldu. Acaba windows da bir dll felan mı eksik de böyle diyor anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 google da arattım, data4.cab diye ilk iki linke bir bak istersen .cab dosyası büyük ihtimalle oyunun kendi dosyası, yani .dll eksikliği falan değil.. windows aramayı kullanarak cdlerde bir ara.. bulamazsa .zip dosyaları varsa cd de onları incele.. ama büyük olasılıkla eksik dosya olduğundandır.. aslıda disk0 sorunu değişik birşeydi hatırlıyorsam, sık oyun oynayan birileri büyük ihtimalle karşılaşmıştır bu sorunla...[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 04 Ekim 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Disk 0 sorunu benim de birkaç oyunda başıma gelmişti. Anladığım kadarıyla hatalı install sürecinde oluyor. Disk 0 isteyince o install'u cancel edip yenisine başlayınca düzeliyordu. Başka bildiğim bir sebebi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar