Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESWC Grand Final ( SİLİP ONFIRE)

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Memphis said:

hacı bide dier yüzü var bu işin, tutupda hiç maç alamadan rezil noob gibi yenilip bizi orda ele rezil edersen ozaman külahları değişiriz..

fenerli adamız yeri gelir sıfır çekeriz :D ama bir venom vakası olmayacak sürpriz winler alıcam :P
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Balance konusundada doğruyu bulamadığın gibi kaç maç olduğunuda bulamamışsın sea. Şaşırmadım. (şaka lan gaza gelme :D)

noob noob oyun kaybedip pvzde z op die başlık açıp sonra lafı dönüp dolaştırıp terran op die sonuçlandırmandan yanlış yolda olduğun apaçık ortada, keşke bu linkleri bulduğun gibi doğru yolu bulsan ve ağlamak yerine kendini geliştirmeye çalışsan (şaka yaptım lan aman gaza gelme hehe)

saolun arkadaşlar açıklamalar için, sleep umarım çıkarsın gruptan. bo1 olsaydı keşke ya cheesein dibine vururdun ama şimdi bo3 olunca 1 kez yerler en fazla hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep tam destekte bu kadar gaza getirme bence milleti yani oyun alamıycam gibi bir mantaliteyle git demiyorum ama karşındaki her rakibin çok çok iyi oyuncular olduğunu unutma ki ilk maçtan basit gibi gördüğün birine yenilip moralin bozulmasın çünkü rakiplerin de kafalarında sen basit rakipsin sonuçta bence en iyi oyununu sergile cheese'i de ardına koyma :D mind games'in allahını yap en azından bir kişiden oyun alsan büyük başarı sonuçta oraya gidenlerin çoğunun mesleği sc oynamak olduğundan, ilk 3'e girsen bile grupta inanılmaz başarı olacaktır. Neyse gl hf.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kaldırdıklarımız :D yarın 4pm fuar açılıyor oyunculara özel antreman için gidip kascaz, akşama stagete opening maç olcak kurayla belirlencek olur da çıkarsam elfi ile yapıcam :P

yarım litre kola : 2 euro
yarım litre su : 1.80 euro wtf? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sleep başkan sana hemen yapılacaklar listesi yayınlıyorum.

1-Grubby ile enseye şaplak xxx'e parmak bir güzel fotoğraf.
2-Mc ile kanka gibi bir fotoğraf. Cep telefonu ile bir video çekimi ve o çekimde "oyman is the best protoss ve terran is op" dedirtip kayıt ediyosun.

Bunları forumda yayınlıyosun. Bende gelince sana beyti ısmarlıyorum hadi bakim.
Sosyal ağlarda paylaş

dignitas sjow = merz = bischu var onumde aldim imzalari bi tisorte tum oyunculardan imza toplicam topluca antreman yapiyoruz en epic fail durum ise dun cekilen fotolari laptopa attik memory cardlari takmayi unutmusuz foto cekemiyoruz yarina kaldi gosularla fotolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...