Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bet varsa sike yapip parayi vurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 şike için tahmin edilemeyecek bir skoru bilmemiz lazım. silip grubun favorisi olmadığına göre... hhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ozaman mouz.manaya ölüm tehditi yapıp sleepe yenilmesini sağlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Memphis said: hacı bide dier yüzü var bu işin, tutupda hiç maç alamadan rezil noob gibi yenilip bizi orda ele rezil edersen ozaman külahları değişiriz.. fenerli adamız yeri gelir sıfır çekeriz :D ama bir venom vakası olmayacak sürpriz winler alıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Oymanq said: Balance konusundada doğruyu bulamadığın gibi kaç maç olduğunuda bulamamışsın sea. Şaşırmadım. (şaka lan gaza gelme :D) noob noob oyun kaybedip pvzde z op die başlık açıp sonra lafı dönüp dolaştırıp terran op die sonuçlandırmandan yanlış yolda olduğun apaçık ortada, keşke bu linkleri bulduğun gibi doğru yolu bulsan ve ağlamak yerine kendini geliştirmeye çalışsan (şaka yaptım lan aman gaza gelme hehe) saolun arkadaşlar açıklamalar için, sleep umarım çıkarsın gruptan. bo1 olsaydı keşke ya cheesein dibine vururdun ama şimdi bo3 olunca 1 kez yerler en fazla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hacı başka accounttan oyna match historyin görünmesin .bütün oyununu anlıyor adamşar bi tek 6.40ta colosuss bastıgını görünce bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 cakallllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Sleeep tam destekte bu kadar gaza getirme bence milleti yani oyun alamıycam gibi bir mantaliteyle git demiyorum ama karşındaki her rakibin çok çok iyi oyuncular olduğunu unutma ki ilk maçtan basit gibi gördüğün birine yenilip moralin bozulmasın çünkü rakiplerin de kafalarında sen basit rakipsin sonuçta bence en iyi oyununu sergile cheese'i de ardına koyma :D mind games'in allahını yap en azından bir kişiden oyun alsan büyük başarı sonuçta oraya gidenlerin çoğunun mesleği sc oynamak olduğundan, ilk 3'e girsen bile grupta inanılmaz başarı olacaktır. Neyse gl hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Oymanq said: ozaman mouz.manaya ölüm tehditi yapıp sleepe yenilmesini sağlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sabah kahvaltılarına müsil at, kel mahmut hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 walla okurken bile heyecanlanıyorum. Uliking'inde dediği gibi moral bozma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Başarılar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 la bu eswc'ye bizim trackmania'dan da bir türk katılıyormuş bu sene, çok şaşırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 haci ikinci cikarsan da sjow gelecek %95. Ama 1000 dolar cepte olacak. memphe katiliyorum bas cheese i, ama killantor cheese yap drone mrone gonder mental baski kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Başarılar Silip ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Çok iyi maçlar çıkaracağına inanıyorum sleep,başarılar tadını çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ilk kaldırdıklarımız :D yarın 4pm fuar açılıyor oyunculara özel antreman için gidip kascaz, akşama stagete opening maç olcak kurayla belirlencek olur da çıkarsam elfi ile yapıcam :P yarım litre kola : 2 euro yarım litre su : 1.80 euro wtf? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sleep başkan sana hemen yapılacaklar listesi yayınlıyorum. 1-Grubby ile enseye şaplak xxx'e parmak bir güzel fotoğraf. 2-Mc ile kanka gibi bir fotoğraf. Cep telefonu ile bir video çekimi ve o çekimde "oyman is the best protoss ve terran is op" dedirtip kayıt ediyosun. Bunları forumda yayınlıyosun. Bende gelince sana beyti ısmarlıyorum hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 MouzMana ve elfi'den korkuyom :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Sleeeep oralarda bişiye ihtiyacın olursa yada zor durumda falan kalırsan haberim olsun akraba, arkadaş falan var... Ayrıca dönünce bir Ocak başı yapalım şöle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bende yakin olsan gelirdim iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Sleeep cheese ile rakibi alt edip karşılaşma sonrası maçı bana ithaf etmeni istiyorum (:P)... "Sleeep bize TOsss öğret!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Sleep sadece cheese yapmıyor rakibin açığı varsa cheese yapıyor ve gerekirse maçları late game'e götürüyor. Cheese'leride all inden çok maçı uzatma potansiyeli olan alternatifli taktikler. Ne sırf all in ne sırf cheese! its sleep style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 dignitas sjow = merz = bischu var onumde aldim imzalari bi tisorte tum oyunculardan imza toplicam topluca antreman yapiyoruz en epic fail durum ise dun cekilen fotolari laptopa attik memory cardlari takmayi unutmusuz foto cekemiyoruz yarina kaldi gosularla fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC MC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar