BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arkadaşlar bilgisayarda. floppy ve hdd takılı.. ikisinide goruyor. boot floppyde ve sistem disketi takılı.. açıyorum aleti once ramleri sayıyo hdd var dio. sonra system onfig tablusu çıkıyor..verifying pool data .... bu kadar.. hiç bi şekilde çalışltıramadım. bazem ekran bile gelmiyo :( help pls[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 up...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ee yokmu yardım NErde bu devlet nerde?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bios ekranında load setup defaults fln dene...o olmazsa kasanı açıp herşeyi sök en minimum kartlar takılı halde dene...hardwaresel bi sorun gibi geldi bana[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Söylediklerini denedik. Evet hardwaresel bir durum oldugu belli oluyor gittikce sanırsam.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 şuraya bakmanı bi öneriyorum http://www.computerhope.com/issues/ch000474.htm[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Evet o listeyide bulduk uyguladık ve sonuç olarak Bad Hardware çıktı. Durup dururken Hardware'ın cacıığının çıkmasıdır burada ilginc olan.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 o zaman apartmanın veya işte nerde oturuyosanız oranın elektrik tesisatından , modemin kablosunun yakınından geçen toprak hattan ve hatta havadaki buluttan nem kapmayı deneyin[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 olur...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar