Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Merhabalar, Bi Nokia N-Gage satin alam dedim ama genpa da flm N-Gage QD yi gordum sitesinde sadece, we Qd daha dandik biseye benziyo, mp3 calmio flm . simdi n gage yi 0 grantili nerden alirim . fiyatlari ne kadar ? . dogu bank da flm kacagi bulunur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 n-gage'den umdugunu bulamayabilirsin. yani genel olarak sirf oyun oynanabilir olarak cikti ama oyunlarin oynanabilitesi cok dusukmus. ayrica eglenceli olmuyormus. onun icin 2. 3. defa dusun derim. ayni parayi verip cok daha baska fonksiyonu olan telefonlar daha cok isine yarar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 yok bence alma tavsiye etmem benimki satılık şu anda mesela çok dandirik bi telefon ama ghost recon mükemmeldi amma velakin bi oyun yüzünden alınmaz olan bi arkadaşında oyna[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 oyun yuzunden almiorm ki . iyi mi bellegi var . bluethooth var. mp3 caliyo . arica bilgimdeki foto makinemdeki ve ark larimin ebindeki fotolari aktarabilcem rahatca. oyun dusundugum en son sey. Kamere olsun istemiorm tel imde. kamere geldimi fiyat 2 katina cikiyo cunku ... n - gage ye alternatif ne onerirsiniz o zmn -Bluethooth olmali -Kizilotesi ( olursa iyi olur sart degil ) -.jpg de dahil resim formatlarini desteklemeli . bilg den cepten aktarabilmeylim kendi cebime. -Polifonik melodi olmali -Hafizasi 2-3 mb olmamali . n gage gibi 32 mb civari gelmeli . hatta extra memory card yuvali olursa daha iiyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bende n gage dusunuyorum sız ne onerırsınız -bluetooth -mp3 çalma[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 3300 (bluetooth war miydi?) [Bu mesaj riglous tarafından 02 Ekim 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Motorola v600 var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bende n-gage var çok memnununum ben sana n-gage al derim ama yanında ki 32 mblik hafızayı büyültmen şart ben 256mb lık kart aldım herşeyi koyuyorum içine çok rahat alıyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 eet red_dog biliom bizim ark da 256 mb almis kullanio. 32 ye oyunlari yuklemis 256 ya da mp3 leri. 50 sarki flm alir ortlama eidir yane... 3300 we v 600 a bakam simdi net ten. edindigim bilgileri ve fiyatlari yazarim. siz dedigim gibi ozelikte tel modeli yazmaya dvm edin alternatif olarak... -mp3 calma jpeg -bluethooth -ve extra memory girisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 3300 a baktim . bluethooth yok . ayrica yine gayet buyuk bi tel. n-gage nin tek eksisi boyutu olarak gorulurken 3300 i bu yonden one geciren bi tarafi yok. neyse bi de v600 u inceleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 K700i yada P800 derim para sorun değilse de P900 al bence..[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar