Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 3dsmax 6da modellenmiştir.Yorumlarınızı bekliyorum efendim. Daha bitmedi ama yoruldum açıkcası. (Hiç kaplamaya bile elimi süremedim anca biraz zıplatıp hoplatabilirim..)[signature][hline][Bu mesaj Maedhros tarafından 25 Eylül 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sentinel birazcik daha dar olmasi gerekiyor, render gayet temiz gorunuyor esasen ama wireframe'ini de koyarsan harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Güzele benziyo ama poligonları biraz daha fazlalaştır bence kare kare olmasın tam yuvarlak olsun [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 25 Eylül 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 cok guzel olmus tebrikler, arkaplana da star wars dan bi col sahnesi veya herhangi bir col sahnesi koyarsan sufer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 1000 polygon civarında o kare olayını bi ara düzelticem işallah göze batıyor ama kaplasam oda ayrı bi şey katabilir ama p shop bilgim yok ondan sadece modelleyip öyle bakıyorum (: Skylight+lighttracer kullandım renderda. (Bide max fileını cdye aktardım bilgisayarda yok cdyi bulursam deiştiricem işallah.)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Kaplamayı metal yapacaksan nasıl yaptığını anlatabilirmisin acaba metal görünümü vermeyi bitürlü beceremiyorum[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Benimde kaplama bilgim zayıf ama İnternetten bulabilirsin meteriala aktarılan hazırlanmış meterialları. Bunun bazı yerleri metal olucak evet pistonlar vs.. Dur bakayım bulursam buraya veririm linkini sana yada uğraşıyım kaplamayla ehe..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 http://67.15.36.49/team/Tutorials/brushedmet/asberg_bmetal_01.asp http://67.15.36.49/ffa/tutorials/max/metal_surfaces/lotsmetal.asp 2. linkteki istediğin metal tipini yükleyip meterialdan aç diyerek o meterialı seçebilirsin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Aha tam aradığım şey çok sağol ya[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bişi diil daha sorunun olursa gel (:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hayranım şu 3dmax'a ya.. Keşke vaktim olsa.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Benimde vaktim yok zaten okul ve össden bu son işimdi ühüh..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 güzelmiş benje.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bir de ilk kısımda niye kokpit bolumu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Zaman içinde yavaş yavaş modelledim ona göre koydum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hımm. O zaman degisik karizma acilardan (mesela profilden) bi kac ss daha koysan kaplanmis halini felan merak ediyorum[signature][hline]imzamda komut kullanamıyoruuuum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 plastik bir minyatüre benziyor kaplamayı düzgün yaparsan gerçek olabilir:)[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 basta maket sandim valla unutmusum bi an 3dsmax yazdigini baslikta (background a bakmam fazla dusunmem oha bg ye bakmadin mi falan demeyin o yuzden) gayet guzel bence tum o col olaylarindan once kaplamasini hallet, cam kisimlarini hallet sonra da hareketlendir (yuruyus, ates etme falan)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 heh heh sok lafi sok :):) saka bir yana gercekten once kaplamayı yap.[signature][hline]imzamda komut kullanamıyoruuuum! :hrr: :hmm: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Becerebilsem güzel olucakta p shop bilgim yok internetten arak yapıcam artık ehehe onun dısında mappingimde iyi degil animasyon konusunda problemim yok cok rahat hareket ettırıyorum takla parande fln ehhe..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 photoshop konusunda ben yardım olabilirim :) çöl olayı felan[signature][hline]decoy, the most courageous community of the army... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 vala bencede güzel olmuş .. açıkçası bu 3d olayını öğrenmek istiyorum ama :) bari biraz istediim kıvamda 3d yazı falan yazasam oda yeter... :)[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 o olay cok kolay bak www.n-sane.net e giriyosun oradan tutorials cok acık bicimde yasmıs adam.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Yok ya demek çok kolay. Sen herşeyi yapıyosun zaten görüyoruz "eserrlerini"[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 niye abi cok mu kotu eserim.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar