Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmperial Sentiel/3dsmax

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

3dsmax 6da modellenmiştir.Yorumlarınızı bekliyorum efendim.
Daha bitmedi ama yoruldum açıkcası.
(Hiç kaplamaya bile elimi süremedim anca biraz zıplatıp hoplatabilirim..)[signature][hline]

[Bu mesaj Maedhros tarafından 25 Eylül 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1000 polygon civarında o kare olayını bi ara düzelticem işallah göze batıyor ama kaplasam oda ayrı bi şey katabilir ama p shop bilgim yok ondan sadece modelleyip öyle bakıyorum (:
Skylight+lighttracer kullandım renderda.
(Bide max fileını cdye aktardım bilgisayarda yok cdyi bulursam deiştiricem işallah.)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Benimde kaplama bilgim zayıf ama
İnternetten bulabilirsin meteriala aktarılan hazırlanmış meterialları.
Bunun bazı yerleri metal olucak evet pistonlar vs..
Dur bakayım bulursam buraya veririm linkini sana yada uğraşıyım kaplamayla ehe..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hımm. O zaman degisik karizma acilardan (mesela profilden) bi kac ss daha koysan kaplanmis halini felan merak ediyorum[signature][hline]imzamda komut kullanamıyoruuuum!
Mesaj tarihi:
basta maket sandim valla unutmusum bi an 3dsmax yazdigini baslikta (background a bakmam fazla dusunmem oha bg ye bakmadin mi falan demeyin o yuzden)

gayet guzel
bence tum o col olaylarindan once kaplamasini hallet, cam kisimlarini hallet sonra da hareketlendir (yuruyus, ates etme falan)[signature][hline]...valla!
Mesaj tarihi:
Becerebilsem güzel olucakta p shop bilgim yok internetten arak yapıcam artık ehehe onun dısında mappingimde iyi degil
animasyon konusunda problemim yok cok rahat hareket ettırıyorum takla parande fln ehhe..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
vala bencede güzel olmuş .. açıkçası bu 3d olayını öğrenmek istiyorum ama :) bari biraz istediim kıvamda 3d yazı falan yazasam oda yeter... :)[signature][hline][b]
Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b]
Mesaj tarihi:
o olay cok kolay bak www.n-sane.net e giriyosun oradan tutorials cok acık bicimde yasmıs adam.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
niye abi cok mu kotu eserim.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
  • Yeni Oluştur...