photographer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Selamlar, Android sdk ile ilgilenen kaç kişi var aranızda bilmiyorum ama başlamadan önce bir piyasa araştırması yapayım istedim Daha önce C# yazmış biri olarak android ile zorluk çekermiyim benzeyen yanları yada farklılıkları nelerdir? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben android yazarıyım şu anda facebookta c# ve .net ile oyun geliştirme işi verdiler ona kasıyorum. Belli bir alışma dönemi olacaktır, ama rahat geçersin merak etme. Ara yüz kısmının html ile pek bir benzerliği yok aslında kurallar farklı. Bunun dışında zaten stackoverflow gibi siteler mümkün olduğunca yardım ederler. Bunun dışında thread konusu biraz farklı (ya benim bloga yazmıştım bi bak istersen www.androidcan.blogspot.com adressti) bunun dışında sorun olursa msn [email protected] gtalk [email protected] mümkün olduğunca yardım etmeye çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Harika teşekkürler ben bi göz atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 SenariouS büyüksün, bende bi göz atim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 resmi status bar iconlarını nereden bulabilirim? google'dan high density bulamadım bir türlü. official kitin içinde yok. https://lh4.ggpht.com/Gb1liEel4J4yWJiwpN3VxfkMOk6ZI--pivUwS-VcrNnj-HkTZWpAYjIMXTRaGbx-pQ=w300 spesifik olarak şu resimdeki alttaki iki icon lazım ama öbürleri de bulunsa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 abi hiç mi yok app veya design yapan? :( http://www.youtube.com/watch?v=DYaNMatoI4I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 ben c# takılıyorum öyle meraktan indirdim. eclipse falan beğenmedim android studio en kolayı geldi bana. threading c#ya göre daha kolay. threading zaten ilk öğrenmek gereken şey çünkü main threadde networking falan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bildiğin bulamadım. sinirlendim kendim çizdim. başkasına da lazım olursa: http://i.imgur.com/e7Y6QGZ.png not: thumbnailda dandik çıkıyor tıklayınca güzel çıkıyor sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Merhabalar, Bariz bir bilgi olabilir ancak ben yine de yazayım. Icon için şöyle bir site var, ben onu kullanıyorum. iconfinder Bazı icon'lar ücretli çıkabiliyor, örneğin sizin aradığınıza benzer benzer icon gibi. Umarım yardımcı olur bundan sonra ihtiyacı olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar