di Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Selamlar, Hatunun sirketi Maslak tarafina tasinacak. Ulasim zorlasacak epeyce. Servis bakmislar yalnis 250 + KDV demisler kisi basi. Sirketin sagladigi yol parasini geciyor epeyce, o yuzden kimse gonullu degil. Adam gibi konusabilecegimiz servis firmasi oneriniz var midir ? Ya da tanidiginiz, daha makul fiyat verebilecek, guzellik yapabilecek birileri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Servis parasını şirket üstlenmek zorunda, iyice bir araştırın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Zorunda diye birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 di said: Selamlar, Hatunun sirketi Maslak tarafina tasinacak. Ulasim zorlasacak epeyce. Servis bakmislar yalnis 250 + KDV demisler kisi basi. Sirketin sagladigi yol parasini geciyor epeyce, o yuzden kimse gonullu degil. Adam gibi konusabilecegimiz servis firmasi oneriniz var midir ? Ya da tanidiginiz, daha makul fiyat verebilecek, guzellik yapabilecek birileri ? merhaba, ya anlamadım yalnız ben,nasıl bir şirket bu,elemanlarına servis sağlamıyor da onun yerine yol parasını mı veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 kithnos_1 said: Zorunda diye birşey yok KIMIN TARAFINDASIN ARKADASIM SEN?!!! adassa Eski is arkadaslarimdan birinin esi servis firmalarindan birindeydi. Onun telefonunu hatunun sirketine verip cekildim aradan. Iyi oldu guzel oldu cok da guzel iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: di said: Selamlar, Hatunun sirketi Maslak tarafina tasinacak. Ulasim zorlasacak epeyce. Servis bakmislar yalnis 250 + KDV demisler kisi basi. Sirketin sagladigi yol parasini geciyor epeyce, o yuzden kimse gonullu degil. Adam gibi konusabilecegimiz servis firmasi oneriniz var midir ? Ya da tanidiginiz, daha makul fiyat verebilecek, guzellik yapabilecek birileri ? merhaba, ya anlamadım yalnız ben,nasıl bir şirket bu,elemanlarına servis sağlamıyor da onun yerine yol parasını mı veriyor? Firma Karakoy Meydani'nda oldugu icin simdiye kadar servise gerek yoktu. Tasinma olayi gundeme gelince arastiralim istedik iste. Oyle servis yok al parayi kendin hallet durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tanıdığım bir firma var. yarın görüşebilirim detay verirsen. ya da telefonunu vereyim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar