Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Servis olayi

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Hatunun sirketi Maslak tarafina tasinacak. Ulasim zorlasacak epeyce. Servis bakmislar yalnis 250 + KDV demisler kisi basi. Sirketin sagladigi yol parasini geciyor epeyce, o yuzden kimse gonullu degil.

Adam gibi konusabilecegimiz servis firmasi oneriniz var midir ? Ya da tanidiginiz, daha makul fiyat verebilecek, guzellik yapabilecek birileri ?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Selamlar,

Hatunun sirketi Maslak tarafina tasinacak. Ulasim zorlasacak epeyce. Servis bakmislar yalnis 250 + KDV demisler kisi basi. Sirketin sagladigi yol parasini geciyor epeyce, o yuzden kimse gonullu degil.

Adam gibi konusabilecegimiz servis firmasi oneriniz var midir ? Ya da tanidiginiz, daha makul fiyat verebilecek, guzellik yapabilecek birileri ?

merhaba, ya anlamadım yalnız ben,nasıl bir şirket bu,elemanlarına servis sağlamıyor da onun yerine yol parasını mı veriyor?
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

Zorunda diye birşey yok

KIMIN TARAFINDASIN ARKADASIM SEN?!!! adassa

Eski is arkadaslarimdan birinin esi servis firmalarindan birindeydi. Onun telefonunu hatunun sirketine verip cekildim aradan. Iyi oldu guzel oldu cok da guzel iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

di said:

Selamlar,

merhaba, ya anlamadım yalnız ben,nasıl bir şirket bu,elemanlarına servis sağlamıyor da onun yerine yol parasını mı veriyor?

Firma Karakoy Meydani'nda oldugu icin simdiye kadar servise gerek yoktu. Tasinma olayi gundeme gelince arastiralim istedik iste. Oyle servis yok al parayi kendin hallet durumu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...