DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bieeveueveuvuevueu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 BIENVENUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 aboovv kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Gol kalecinin başarısı, ilk golde olduğu gibi, ne diye bivenvenu falan bağırıyorsunuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 zaa mersin 10 kişi kart çok doğru PARA ŞİKE İŞTE FENER İŞTE ŞAAAAMPİYON FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 aha şike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ibrahim kaş kırmızı görünce emre belözoğlu alınıp oyundan çıktı. bizim ligde ilk defa avantajdan sonra sarı gösteren hakem gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ibrahim de gelene geçene dirsek atıo malmıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 oha ben görmemistim hakem sahane görmüs tanrının elini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Spikerler sustu tekrarda, el yokki, kafaya çarpmış poponun... El le alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bloğa bişe demioda plaseye sarı kart gösterio kesin şike var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 loop nerenle izliyon pardon ? direk el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 loop said: Gol kalecinin başarısı, ilk golde olduğu gibi, ne diye bivenvenu falan bağırıyorsunuz ?? doğru dedin ya, ibrahim seyiççç diye bağırcaktık pardon. zaten defans hata yapıp gol atınca birisi, o hata yapanın adını bağırıyoruz hep. boş boş yorum yapmayı ne seviyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 kendi gol atamayan bir takım tuttuğundan ne diye sevineceini bilmiyo pek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben bugün bizim takımdan kimseyi beğenmedim ya, zemin kötü olduğundan pek de eleştiremiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ziegler'i beğendim ben baya. çok sağlam oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 nobre olsaydı baya bi sıkıntı yaratırdı sanırsam. sonuç olarak M.İ.Y. ligde yeni ama geçen 5 haftada kötü değillerdi. eksik kadromuzla bu deplasmanı geçtiysek genel olarak iyiyiz denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Fenerbahçe'nin ismi değişse de forması değişmeyen en iyi oyuncusu sahadaydı bugün de ya, yine maça damgasını vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 2 1 beto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 stoch'ta neler kaçırdı be girdiğinden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 rezil oynadik, rezil bir futbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ezdik Lİ- DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: nobre olsaydı baya bi sıkıntı yaratırdı sanırsam. sonuç olarak M.İ.Y. ligde yeni ama geçen 5 haftada kötü değillerdi. eksik kadromuzla bu deplasmanı geçtiysek genel olarak iyiyiz denebilir. nobre olsaydı bukadar defansif oynamazlardı 2 degil 5 olurdu oda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 EricCantona said: Fenerbahçe'nin ismi değişse de forması değişmeyen en iyi oyuncusu sahadaydı bugün de ya, yine maça damgasını vurmuş. kiyamam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu maçta şike var, soruşturma başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar