Reumer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 cuma gününden beri her defasında ödeme ekranına geliyorum kredi kartını vs. herşeyi yazıyorum ondan sonra direk kartın hangi bankaysa o bankaya ait bi güvenlik erkanı çıkıo(yeni bi uygulama heralde garanti uluslararası güvenlik platformu gibi) bu seferde orda kart şifresi ve cvc2 sifresi istiyo onuda giriyorum fakat ondan sonra hiçbişey açılmıo boş bi ekran açılıo... 4-5 defa denedim.zaten bir kez denedikten sonra account ekranında subs bölümünde "işleminiz beklemede" gibisinden bi işlem çıkıo fakat buda baya bi saat geçmio.(güjndüz yapınca ancak gece 12 de falan bi daha işlem yapabiliorum) yada bi tane mail gelio işleminizi yanlış yaptınız yada kabul edilmedi gibisinden şu linke tıklayın burdan devam edin diyo ama ona tıkladığımdada "yanlış yada ödenmiş bir şey" gibisinden bişe diyo. anlayamadım yapamıyorum yardım :( bende bir sorun olamaz 2 sefer bu şekilde ödedim onlarda sorun olabilirmi? yada bu tekrar işlem yapma süresi ne kadardır bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 2-3 gun sonra tekrar dene duzelir o banka şeysini geç direk hayır teşekkur ederim gibi bir seçenek olcak...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 nası direk geç?şimdi wanadoo nun ödeme sayfasında kart numarasını son tarihini ismi falan yazdık sonra tamama bastığımızda direk garantinin sayfasına yönelio orayı direk iptal diyerekmi geçeyim? o zaman olurmu? kart için bi güvenlik değilmi o ? iptal diyerek geçiliyosa niye böyle bir güvenlik duvarı yapsınlar ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ya onu isteen kullanıyor galiba daha sıkı bir guvenlik sistemi bende net şifresi flm istedi yoktu geçtim direk sora devam ediyor odemeyi almaya ve tamamlıyor ama dediğin gibi still in progress yazısı çıkıyorsa billing sayfasında hata oluşmuştur bu sureçte bi iki gun bekle tekrar dene kendi kendine duzeliyor...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hmm deneyelim :) sağolasın. zaten yeni başladım siteleri inceleyip temp leri questleri falan yavaş yavaş okudukça pis gaz oluyorum bide bu kadarı fazla :) hayır oyunda çok newbielik yaptıkta istemedilermi bizi diye düşünesi gelio insanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ya bende de sağlam karakter yok yani newbie sayılırız biz de...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar