Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendine güven nasıl arttırılır ?

SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

kesinlikle haklısın. ama arayı$ta olan insanlar onyargıdan cok (der wizt und siene Beziehung, xum unbewussten zurgeshicte !) kayıpları olur. bu konuda bilgi almak isteyen arkada$lara izmir ici ise yardımcı olabilirim. cekinmeyin wallahi.[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm Rome -TotalWardan bir alıntı; kendini kontrol edebilme kendine güvenin kapısını açar, kendine güvenebilme ise cesaretin kapısını açar.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini tanıyan adam kendine güvenir abi..
Neyi yapıp neyi yapamıycağını bilen adam kendine güvenir.

Yapamıycağı şeye kalkışmas, yapabiliceği şeyde ise yapabiliceğini bilir.

Ayrıca başkalarına güvenmek, kendine güvenmekle aynı şeydir.
Bi insanı iyi tanıdığın konusunda kendine güvenebilirsen o insana güvenebilirsin ancak. Güwenin her türlüsü önce kendinde güvenden geçer, ve bence buda kendini tanımaktan..
Sosyal ağlarda paylaş

Kendinize Güveninimizi arttırmak içinde ben bunu yapamam deil ben bunu nasıl yaparım gibi cümleler kurmaya başlamalıyız bence. Tabi Kendinimizi tanımanın önemi burda büyük rol oynamakta..

Bir işe başlamadan önce, atıyorum ÖSS sınawına, sınaw dönemine girmeden önce kafanızda nasıl olması gerektiğini tasarlamalısınız. Ne seviyede olduğunuzu görüp, hangi seviyeye çıkmak istediğinizi kafanızda düşünüp, bunun için ne yapmanız gerektiğini ( işte bu kısımda kendinizi tanımanız gerekir. Biri 10 saat çalışmalıyım der biri 1000 saat.. ) kafanızda planlamalı ve buna göre haraket etmelisiniz.

Tabi bu iş bu kadar basit deil, mesela sorumsuz bi insansanız, ben nasıl çalışma düzenine girerim, nasıl kendimi idare ederim gibi sorularıda kendinize sormalısınız.

Bence kendine güven, kendinize zaman ayırıp kendinizi iyi tanımaktan geçer. Kendinizi ne kadar iyi tanıyosanız, o kadar kendinize güveniniz olur.
Sosyal ağlarda paylaş

all that you suffer is all that you are
acı çekmeden hata yapmadan sorunlar geçirmeden bir şeylerle savaşmadan sahip olamazsın istediğin şeye ondan wanderer'in dediği gibi zamanı gelince cesaretini bulucaksin hata yapmaktan korkmadan yapacaksın ne yapacaksan, hata yaparsan bundan öğreniceksin(lööörnin bay eksperiens olayı) hata yapmadıysan ne ala sana özgüven getirecek olan şey doğrular yada yanlışlar değil adımlar olmalı, adım atmalı ilerlemelisin olduğun yerde durursan bir şey olamazsın[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 01 Ekim 2004 20:07 tarihinde demiş ki:
sakız çiğnemek geçici olarak kendine güveni artırıyormuş...

(%90 hurafe)

agzina kurdani alip redkit gibi dolanmakta guveni arttiriyormus ama ne kadar hurafe bilemeyecem denemedim hic ihtiyacim yok :D[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]
G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

İçindeki Hayata karsı ezilme kuskusunu artmadıkca kendine güvenin gelmez .!!
[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 04 Ekim 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...