fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 evet sorunum başlıktaki sorun bir yolu vardı sanırım ama ben bilmiyorum detaylı olarak biri anlatabilir mi?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 nightwish yazmış ta 2003 te update.dat dosyasıyla ilgili bişi bakım onu deneyim bir...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 update.dat ı değiştirdim english yaptım da language dosyası klasoru yoktu toa klasorunun içinde ne iş acaba oyunu hiç açmadığım için mi daha onceden yoksa daoc klasorunun içindeki languagei mi silcektim?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Shindor from Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar