Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Abi steamden ayda 2 oyun almak dedigin 10-15$ bisi ya surekli indirim var. Alpha Protocol aldim misal 2$ verdim ama 11 gb indirdik. Adamlar bana koymus 15 gb limit. Insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bayadır kullanıyorum 8mb paketini,geneldede geçiyorum. 15gb a kadar da stabil degil zaten,bazen 1mbps görüyorum torrentten çekerken.Genelde 400-500kbps civarında. ara ara 200e de düşüyor. Adil değil heralde asfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 3Mbit sınırsızım var uydunet. yetiyor şu an herşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 vodafone ayda 7 liraya sınırsız internet veriyor 100 mb geçersen hız 96 kb ye düşüyor onu trollemiyi deniycem hiç internei kapatma hep 3g aksın ehehehehehehhehehhehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Akk iyi de, dengesizlikleri dolu bizde. Upload kotası garip, dl kotası garip. Miktar olarak çok düşükler. Akk'dan önce, tespit edemiyorlar mı paylaşılan kullanımı? Hayır onu geçtim, komik hızları şaka gibi fiyatlarla kullanıcıya sunup sonra herkesin internet bağlatmasını beklemek kadar da garip bi durum yoktur sanırım. İnsanların seçeneklerini de kısıtlıyorlar zaten en başta. 1mb 4 gb kotalı paket mesela çok internet kullanmayan fakat ara sıra ihtiyaç duyan insanlar için ilaç gibi bi paket. Bakıyorsun servis sağlayıcılarına, hepsi kaldırdı bu paketi. Evimdeki interneti 1 yıllığına iptal ettirmek istiyorum, ulan tekrar bağlatınca 8mbit'e kadar bağlatmayayım diye iptal etmiyorum çünkü yok 1mbit 4gb kotalı paket. E haftasonları kullanıcam ayda 3 gb kota ancak doldurucam diye 35-40 lira vermek işime gelmiyor ki. Superonline bile daha yeni yeni otururken çakal oldu, herifler 10mbit bağlantıyı kaldırdı en düşük hız 20 mbit lan. Belki bana yetecek 10mbit, niye kaldırıp beni 20mbit almaya mecbur bırakıyorsun ki? Kullanıcılara daha fazla seçenek sunup fiyatları da hakettikleri seviyelere çekerek, bununla birlikte altyapılarını da her gün daya iyi hale getirerek çözerler bu işi. Yoksa akk falan tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar