Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Amerika ve Avrupa'da piyasaya sürülecek olan yeni PlayStation 2 yeniden dizayn edilerek daha ince ve daha küçük hale getirilmiş. 1 Kasım'da çıkacak olan oyun konsolunun yeni versiyonun Amerika'da 149$, Avrupa'da ise 149 Euro olacağı duyuruldu. Kaynak: http://www.gamespot.com/news/2004/09/21/news_6107997.html[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 İşte ps3'ün işaretidir bu da... Aynen ps1'in ufalması gibi... Hadi bakalım hayırlı olsun. Gelecek nesil konsolları bekliyoruz merakla[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 PS3'ün çıkış tarihi 2006'dan evvel olmayacakmış. Ayrıca farkındaysanız PSOne'da çıkmıştı ve 2 sene ardındanda PS2 çıkmıştı. Buna çip takılır mı ayrıca bilemiyorum.Bence performans düşüklüğü olabilir.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 kastettiğin chip taktıktan sonra performans düşüklüğü ise öyle bişey olması biraz zor ama benim standart ps2 ye chip takmak için makinenin coverını baştan aşaa haşat eden adam daha küçüğüne nası takacak onu merak ediyorum :)[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Aslinda takilabilir,nede olsa normal ps2 ninde yarisi bos :) modem vs vs icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 modem hdd icindeymis bunun ohoow cok guzel o zaman [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 04 Ekim 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar