Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet reklamcılığı hakkında genel bilgi gerekiyor


Rdoann

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar,

Şimdi ben bir yakın dostumun turizm firmasının bütün internet medya reklamcılığının sorumluluğunu almayı düşünüyorum.It uzmanlığı vs altyapım var ama sadece yüzeysel olarak reklamcılık araclarını google ads. vs biliyorum.Bana öncelikle şunlar üzerinden git ve sonra şuralarla anlaşırsın veya şu yontemlerle talebi arttırabilirsin diyebileceğiniz tavsiyeler verebilir misiniz?

Saolun şimdiden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Kısaca;

Önce SEO hallet. Sitenin altyapısını geliştir. Sonra da aynı sektörde lider konumdaki 10 siteyi bul. Bu sitelere link veren sayfaları listele ve oralarda sana link yok ise site yöneticileri ile iletişime geçip link vermelerini iste.

Aynı süre zarfında ise twitter ve facebook gibi sosyal ağlarda firma sitesinin sayfalarını düzenleyip günlük mesajlar geçebilirsin.

Ek olarak da Google ve facebook da ilan verebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

google adwords bilgin yoksa(olsa da sadece süreci geciktirir) yarın bir gün banlanıcaksın :) ondan hiç bel bağlama ona tam anlamıyla seo işini ilerlet google ads,facebook ads falan çok ufaktan yaparsın yandan ama ppc ads kısa vadeli, pahalı ,çok efektif ama kısa süreli. seo biraz daha geç etkisini gösterir ama gösterdikten sonra arkana yaslan haftada birkaç click :) + free
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...