Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 _Spartacus_ said: Evet, Top çok iyi bir oyuncu. Muhtemelen dünyanın en iyi 5-6 Terran'ından biri ve bir lan turnuvasında (bağlantı sorunu, latency, zaman farkı falan yok yani) Gatored adındaki Amerikalı bir Protoss'a 3-0 yeniliyor, tek bir maç değil, PvP gibi coinflip bir match up'ta değil, 3-2 gibi yakın bir sonuçla da değil. Şimdi bu durum ortadayken çok formda olan Gumiho, 1 yıldır Code S'te 1-2 base all in yapmaktan başka bir şey becerememiş Genius'u 1 maçta kıl payı farkla yenmiş. Hangisi acaba denge hakkında soru işaretleri oluşturur? Ben de ırk çeşitliliği açısından Genius'un yenmesini istiyordum ama akıl var mantık var, Gumiho favoriydi ve onun yenmesi hiçbir şekilde şaşırılması ya da denge konusunda örnek verilmesi gereken bir durum değil. Bana görede örnek verilmesi gereken bir durum. Sana göre süt bana göre çikolata anlayacağın.
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Sleeep said: sparta 2 dk dur konuyu değiştirme hala sleeep > strelok=adellscot denklemi hakkında şüphesi olanlar var :P Sleep>Strelok>Goody>Nestea= Sleep is world number 1 :)-D
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Nedense örnek verilmesi gereken durumları belirleyen kazananın hangi ırktan olduğu oluyor :D _Spartacus_ said: MC 2. kez Rain'in 1-1-1'ini tutarak bir üst tura yükseldi. 1-1-1'e karşı zorluk çekenlerin kesinlikle izlemesi gerekiyor bu 2 maçı. Oymanq said: Dünyanın en iyi protossu vasat bir terranı yenmiş tebrikler.
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 niye biz burda sayfalarca darvininde kullandığı özellikle blisterde ozamanlar tutulmayan pvt zea taktiğe imba demedikmi? (zealotun çıkış süreside bunda etkiliydi) Görene görmek isteyene. Sizde kendi ırkınza bakarsanız göreceksiniz ama denemiyorsunuz.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Olmayan şey görülmez. Argüman üretemiyor, cevap veremiyorsun, ne zaman izlediğin bir turnuvada PvT kaybedilse mesaj atıyor ve dünyanın en iyi 10-15 oyuncusuyla ilgili istatistiklere bağlı olarak konuşuyorsun. Bana ırkıma bakmamı söylemen de olaya nasıl baktığını gösteriyor zaten. Sen benim ırkıma dayalı olarak önyargılı olduğumu düşünüyorsun; çünkü kendin öylesin. Gatored diye bir adamın Top'u 3-0 yenmesini önemsiz olarak görüp Gumiho'nun Genius'u yenmesini dengesizlik olarak öne süren birinin benim ırkım hakkında önyargılı olduğumu söyleyemez.
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 İnternette dolaşan sayfalarca arguman var. Mc'nin kendi twitterında bile protosstan şikayet ettiği race değiştirmediği düşünüyor. Sana göre argüman yok. Diyorumya sana göre süt bana göre çikolata.
Öne çıkan mesajlar