Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bugun indirmesi bitti oyniyim dedim oyunda 6 bolum + 1 sitesinden indirilen bonus bolum var basit bi sekilde bi suc islniyo ipucu toplayip saniklarla taniklarla konusup sucluyu ve detaylari bulmaya calisiyosunuz, 1 saat de falan 6 bolum bitiyo, zaten sonra sildim bi gunlugune kafanizi mesgul edecek bir seyse alin oynayin, yoksa cok kotu bi oyun aman diyim :P 1. kisi perspektifinden oynaniyo, yon yok, sadece belirli yerlere gidip belirli kisilerle konusabiliyosunuz, suclar biraz ilginc komik seyler var sanirim A&E kanalinda bi diziymis onun oyununu yapmislar hehe[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yani neden oynadim ya zaman kaybi demezsiniz zaten zaman kaybi olamicak kadar kisa ve koly bi oyun :P sey yapsalar hos olurdu, belirli yer, kisi template lari ile kendi yazacaginiz case ler hos olabilirdi belirli kanitlar birakmak falan[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bayar gibi sanki , o iş için internet sitesi vardı böyle kurgulanmış cinayetleri çözüosun falan. :D.[signature][hline]uneven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya bana göre eğer senin anlattığın gibiyse volfied indirmeye değmez ama yine de dediğin gibi zaman geçirmek isteyenler varsa indirip oynarlar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bu oyun yerine Inspector Parker i bulup indirin ed2k dan falan onu oynayin cok daha eglenceli :P farkli olsalarda ikisi de dedektiflik :p[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar