Mehmet_Eraslan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Açılacak bir oyun dergisine editor aranmaktadır. Şimdilik küçük bir bütçe ve sermayeye ile matbaa lardan teklif almaya başladık. Bu işi şimdilik para gayesi güdmeden fikirlerini düşüncelerini milyonlarla paylaşmak isteyen oyunseverlere ihtiyacımız var. Bana 253564795 numarali icq dan ulaşabilirsiniz.. Teşekkürler Mehmet Eraslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmet_Eraslan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 support staff olurum:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Elimizden bişeyler gelirse yaparıs icq kullanmıyorum[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 son zamanlardaki yoğunluğum nedeni ile editörünüz olamam kusura bakmayın ama sizlere yazılarım ile destek vermeye hazırım icq kullanmıyorum MSN messangerden ulaşabileceğimiz bir adres varsa neden yardımcı olmayalım..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar