yanlizcocuk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Penthesilea, 01 Ekim 2004 13:50 tarihinde demiş ki: Benim kız tezim : 1- Kızları farklı gezegenden varlık gibi görüyorsanız, 2- Kendiniz bir muhabbet kuramıyor da onlardan ilk adım veya arkadaşlardan destek bekliyorsanız, 3- Paticiğe kızlar hakkında yardım için thread açıyorsanız İşiniz yaş demektir. ne kadarda haklısın Penthesilea +1[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Hödöö:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 al iste![signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 icimden gecenler pascal yazmis... ee ne demis teoman abimis : `` Kay islak guvertelerinde tum gusel kadinlarinnnnn`` ... Sirasiyla calisirsin iste X sonradan da Y ... Hatta x den sikilinca neden boyle bisi yaptigni bahane eder kavga bilem cikararisin bahanen de hazir olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar