Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ne oluyor şimçük bu ?[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Core Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ne bileyim kimse nasil girilecegini falan da aciklamiyor.. konuyu acan biraz dindon biri..
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bize isimlerinizi söyleyin alalım sizi memet emmi ya :) ANti pati said: Erutan, 30 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki: anti pati(k) artık ismini tam bilmiyorum lütfen böle iğrenç ötesi espiri demeye dilimin varmadığı cumleler kurmazsan sevinirim. iyi okuyun şu azına s.çtığımın cümlelerini öyle cevap verin hem yanlış anlıosunuz hemde b4blık taslıyorsunuz [signature][hline](_::_____::_) [Bu mesaj Erutan tarafından 02 Ekim 2004 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 anti pati iki yakışır kaşarım aptalım hıyarım tamam rahatladınızmı? gereksizim hadi naş şimdi mesaj atmayın gerzek gerzek ilgilenmiyorsanız[signature][hline](_::_____::_)
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ne bu şiddet bu celal az sakin olun siz böylemi arkadaş ediniyorsunuz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bu erutan harbi b@b[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Erutan sen vaktiyle yörüngenin dışına bir geziye çıkmıştın,anlatsana nasıl memleket havası almak?
AntiPati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Erutan, 02 Ekim 2004 01:39 tarihinde demiş ki: iyi okuyun şu azına s.çtığımın cümlelerini öyle cevap verin hem yanlış anlıosunuz hemde b4blık taslıyorsunuz adam gibi konuş, artizlenme[signature][hline]AntiPati X=o=X
Core Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Benim ismim Memed First Name: Memed Last Name: Emmi Dalga gecmiyorum, harbiden boyle.. Hadi alin beni de..
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Olmaz nufus cuzdanının önlü arkalı fotokopi suretini scan edip buraya koyman lazım ona göre değerlendiririz anca...[signature][hline] The Truth is out There
Öne çıkan mesajlar