Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siteme Moderator

Elandoriel

Öne çıkan mesajlar

ben drow dili ile ilgili bir site yapıyorum cok fazla birsey yapmıyorum yani sadece zevk olsun diye ugrtasıyorum sitemin yapımı bitmek uzere sade goze guzel gelen bir site forumlara moderator arıyorum şöyle ilgilenebilecek biri varsa seve seve alıcam forum adresi:http://battlegroundfun.proboards19.com
Sosyal ağlarda paylaş

/Tavsiye: Bence öncelikle yakın çevrenden arkadaşlarını buna ikna et site oturursa zamanla mod. lardakatılmak isteyecektir Buraya restgele mod. lazım seve seve alıcam demek siten için pek hayırlı olmaz. Mod.luk sorumluluk,ciddiyet,sabır ve temel bilgi ile vakit isteyen bir uğraştır. Pek çok mod. bir hevesle başlar bu uğraşa ama kısa zaman sonra sıkılır ve işleri aksatır böyle olunca sitenin dinamiği azalır ve işler yavaş yavaş bozulmaya başlar böyle basit sebepler pekçok kaliteli amatör ruhlu sitenin sonu olmuştur.
Saygılarımla değersiz fikrim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

yoo fikrin değersiz deil ole zaten bu işe iki kişe giristik forumda da bi tane daha mod olsa daha ii olur diye dusunduk bazı arkadaslarımda var frp bilen ama sürekli ilgilenceklerini pek sanmadığım için bole dedim zaten ole belli bi amaçımız yok çok iyi olcaz en iysi şole yapcaz bole yapcaz deil yani sadece bi uğras.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...