Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık onlarca domain (fiyatlarıyla)

Turkishdomains

Öne çıkan mesajlar

Bu arakdaş niye domainlerini burda satamasınki ne mahsuru var belki bi gün işine yarıyacak birisi gelir alır yanı adam belirtmiş ben burda sadece forum açtım %100 satmak yada almak zorunda deil sadece bi forum ilgisini ceken olursa gelir beyenir istedigi domaini alır bence domainlerde cok kaliteli bi mahsur yok yani hem kime ne nerde forum actıgından isterse gider alman bir sitenin forumlarında acar ama burayada kendını tanıtmak istemiş bunda hiçbir mahsur yok.
Başarılar dilerim turkishdomain.
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş o senin düşüncen elli defa niye yazıyorsun ki. Neden illa şuraya bir cümle yazma ihtiyacı duyuyorsun anlamıyorum. Eglence.net, kartal.com, vatan.net, guzel.net, uzay.net, chatturk.com bu domainlerin neresi kıytırık. Kıytırık olduğunu düşünüyorsan bile bu senin düşüncen ama harbiden elli defa yazdın.

Allah yardımcın olsun da daha iyilerini sen yakala. Ve lütfen yakaladığın domaini burada yayınla. Merakla bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

"siee?" iste acik verdin nihayet sağol
bu arada ha kartal.net ha kartal.com ne farkeder?
bu arada benim lafim domain satmaya calismasina degil arkadasin enteresan tutumlarina

kal geldi ama artık

*!baltayı eline alır*
[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]
G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

Aha sonunda açık verdin diyor Taka. Uahauah açık mı bekliyordun yahu?

Şaka bir yana bir hayli yorum yapıldı ama en son yapılan bir yorum vardi ki "siee" dememek için harbiden maymundan türemiş olmak gerekirdi. Harbiden siee kelimesini hakeden bir yorumdu artı okuyucudan özür dileyerek kullandım... Bunu kullandığım kişi de alınmadı ama siz küfür bekliyorsunuz Takanın deyimiyle. İşiniz geyik kardeşim....

Mutlu olacağını bilseydim, salak salak şeyler yazmayacağını bilseydim daha önce küfrederdim sen de mutlu olur bir daha yazmazdın bu foruma :)

da.ru uzantılı domain zaten beleş... kartal.com, eglence.net, guzel.net ile nasıl karşılaştırılıyor anlamadım. Hiçbiriniz bu konuda tek şey söylemiyor. Varsa yoksa benim yazdıklarımı takip edip, hatta tamamını okumadan bir iki anlayamadığınız nokta yakalayıp hoppaaa saçma sapan yanıtlar vermek... Ehh napalım Allah ziyade etsin...

Şu bir gerçek ki domain konusu onlarca forum sitesinde yayınlandı hiçbirinde bu tür geyikler dönmedi. Bir iki pahalı diyen çıktı, bir iki pazarlık yapar mısınız diyen çıktı. Ama buradaki olay çok garip...

Niye yazıyorsun diyen arkadaşım bu uyarıyı yaparken sen de yazıyorsun farkında mısın, vahiy yoluylamı gönderiyorsun mesajı? Artı tonla lame var, ben birşey demiyim, noktalayayım diyorum yeni bir lame türeyip yine salak bir yorum atıyor ortaya. Ben ne yapayım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...