Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık onlarca domain (fiyatlarıyla)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
msn & E-mail : [email protected]

Aşağıdaki domainler satılıktır...

SohbetTurk.net ( 95 $ )
istiklal.net ( 95 $ )
Olimpiyat.net ( 95 $ )
Otohaber.net ( 145 $ )
SohbetEt.com ( 145 $ )
DesignTurk.com ( 145 $ )
Mp3indir.net ( 145 $ )
Arkadasbul.net ( 350 $ ) (sitesi var)
Vatan.net (350 $ ) (sitesi var)
Uzay.net ( 290 $ )
KitapKurdu.net ( 225 $ )
SohbetTurk.com ( 195 $ )
SohbetTr.com ( 95 $ )
TrSohbet.net ( 95 $ )
Chatturk.net ( 125 $ )
KlasikMuzik.net ( 125 $ )
Minicik.net ( 145 $ )
Muzikonline.com ( 145 $ )
Muzikonline.net ( 95 $ )
OyunTr.com ( 95 $ )
Serap.net ( 145 $ )
Kemeralti.net ( 145 $ )
Keman.net ( 95 $ )
Mpal.net ( 125 $ )
E-Catalog.net ( 145 $ )
AnadoluEmlak.com ( 145 $ )
E-insaat.com ( 95 $ )
Eğitim.net ( Sorunuz )
Kuşadası.net ( Sorunuz )
Chatlan.com ( 95 $ )
ComputerTurk.com ( 95 $ )
Susurluk.net ( 95 $ )
Eceabat.net ( 95 $ )
Paspal.net ( 95 $ )
Chatturk.com ( 650 $ ) (sitesi var)
Guzel.net ( 650 $ )
izmiremlak.com ( 650 $ )
TurkeyGuide.net ( 650 $ )
Koycegiz.net ( 295 $ )

Güncel Domain Listesi ve Fiyatları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz
www.turkishdomains.com
  • Admin
Mesaj tarihi:
650$ eheh
kardeş tmm hoşgeldin patiyede burda 650 $ ı bi domaine veren çıkar mı?
pek sanmıyorum ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
Öncelikle domainlerin birçoğu 95 Dolarla 145 Dolar arasında. 650 Dolarlık site ise üzerinde bir ay uğraştığımız günlük tekil hiti 2 haftada 1500 e ulaşan bir siteye ve kitleye sahip bir domain. Bu işi yıllardır yapmıyorum. Geliştirdiğim bir projeye domain ararken küfürlü domainlerin bile alınmış olduğunu farkettim. Ama asıl önemli olan birçok Türk domaininin Amerikan firmaları tarafından alındığını farkettim. (www.buydomains.com sitesine buyrun) Değerli domainlerle ilgili yaptığım araştırma ve çalışmalardan sonra bu Amerikan firmalarından önce Türkçe domainleri yakalamaya başladım ve piyasanın aksine 95 Dolar gibi fiyatlarla satıyorum. İnsanoğlunun gözü doymaz. Ben buraya 15 Dolar yazsam bazı arkadaşlar vay 7 Dolara domain satan var deyip yorum yapacaklar yine. (4 Dolara da domain satan registrar var. Buradan yazayım belki işinize yarar: www.domainsarefree.com Bakalım bu bazı arkadaşların yorum yapmasını engelleyecek mi?) www.google.com sitesine girip satılık domainler diye aratın. Gireceğiniz her sitede her domain en az 1000 Dolara satılıyor. İnsanlar olaylara tek pencereden bakınca bazen emeğe saygısız ve anlayışsız oluyor. Bir olay hakkında yorum yapmadan önce birçok pencereden bakmak gerek.

Ben iki ayda 5 domain sattım ve biri 1000 Dolara. Sitesi, sohbet odası ve güzel bir kitlesi olan eglence.net adlı domaini. Arkadaşlar ben e-ticaret kavramını hazmetmiş, bu işi hobi amaçlı değil para kazanmak amaçlı yapacak, yani domaini 650 Dolara alıp, geliştirdiği projeden 65.000 Dolar kazanabilecek kişilere hitap ediyorum.

Paticik.com sitesinin belli bir hiti var. neden siteye haksızlık ediyorsunuz? Binlerce kişi giriyor. Bu konuya yukarıda cevap veren olaya tek pencereden bakan arkadaşlar kadar bu işi eğlencelik değilde profesyonelce yapan kişilerde giriyor paticik.com'a. Bu siteye bir domaine 95 dolarda 650 dolarda verebilecek hem yurt içinden hem yurt dışından insanlar giriyor.

Bu tür arkadaşlar bana msn ya da e-mail yoluyla ulaşabilirler.

Fiyatlar son fiyatlar değil. Pazarlık yaparız, görüşürüz.

Msn & E-mail : [email protected]

Güncel domain listesi ve fiyatlar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. : www.turkishdomains.com
Mesaj tarihi:
Erutan dostum anladığım kadarıyla fiyatlar sana fazla gelmiş. Olabilir, herkesin herşeyi yapması gerekmiyor. Forum da ilgili ilgisiz her konuya yorum yapmak da gerekmiyor. Buradaki konu domain satışı. Sen fikrini belirtmişsin, pahalı demişsin. Saygı duydum ama daha fazla yoruma gerek yok. Bu forumun mizah, eğlence gibi bölümleri de var, belki orası sana, sen oraya daha yararlı olabilirsin. Amacım polemik değil, yukarı da eleştirileri kendi meşrefimce açıklamaya çalıştım. Gerisini insanların yorumuna bırakalım. Eleştirin için yine de saoL.
Mesaj tarihi:
said:
draedan, 28 Eylül 2004 01:23 tarihinde demiş ki:
kesinlikle cok mantikli bir is bu, adam oppurtunity bulmus ve degerlendirmis. Fiyatlar da cok normal

Cidden men süper bir chance bulmuş ve bunu forgive etmemiş dimi. Congratulations men..[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
Here is just a forum and sure anybody can open a topic but I wonder why some people exaggerate this event? I really believe Paticik Forum has a Comedy and Entertainment part but some people persist to write here instead of writing those comedy parts.

Please!!! Only people who are related to domain commerce write here but not anyone else.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hier ist ein Forum gerecht und sicher kann jemand geöffnet ein Thema, aber ich wundere mich, warum einige Leute diesen Fall übertreiben? Ich glaube wirklich, daß Paticik Forum ein Komödie und Unterhaltung Teil aber einige Leute fortbestehen läßt, um hier zu schreiben, anstatt, jene Komödie Teile zu schreiben.

Bitte!!! Nur Leute, die mit Gebiet Handel zusammenhängen, schreiben hier aber nicht jedermann sonst.
Mesaj tarihi:
Taka sana bir soru:

İnternet cafelere bir ay içinde kaç para verdin?

Eğer evden bağlanıyorsan aylık internet giderin nedir?

Bir domaine 95 Dolar verecek birinin çıkıp çıkmaması konusunda endişelenme. Bu benim problemim. 1000 Dolara da domain sattım sen canını sıkma. Herkesin ilgi alanı ve para kazanma stratejisi farklı.

Bazıları internet cafelerde chat yapıp çeşitli bilgisayar oyunları oynarken bazıları oturup güzel domainler alıyor, projeler geliştiriyor ve para kazanıyor. Ehh klasik Türk insanının interneti chat ve oyundan ibaret görmesi çok anormal değil. E-ticaretin oturması, internetten birçok kişinin para kazanması için 20-30 yıl daha gerekiyor. Ancak tek tük de olsa günümüzde internetten para kazanbileceğine inanmış, hatta kazanmış insanlar var. İzin verirsen belki burada denk gelir.

Ama sen ısrarla güzel bir kitlesi olan Paticik.com un kitlesinin züğürt chatter ve webmasterlardan oluştuğuna (Paticik.com un züğürt webmasterlar klübü olduğuna) inanıyorsan yorumlarına devam et ama yarın birgün gerçekten domain almaya niyeti olacak kişilere de bir yerde engel oluyorsunuz. Tonla gereksiz mesaj yazmışsınız.

Tekrar söylüyorum, internet cafeye daha az giderek cebinde en az 95 Dolar biriktiren bilinçli insanlar yazsınlar buraya. Domain almayacak kişiler değerli yorumlarını bu sitenin başka alanlarında yapıp daha yararlı olabilirler.
Mesaj tarihi:
said:
Turkishdomains, 29 Eylül 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
Here is just a forum and sure anybody can open a topic but I wonder why some people exaggerate this event? I really believe Paticik Forum has a Comedy and Entertainment part but some people persist to write here instead of writing those comedy parts.

Please!!! Only people who are related to domain commerce write here but not anyone else.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hier ist ein Forum gerecht und sicher kann jemand geöffnet ein Thema, aber ich wundere mich, warum einige Leute diesen Fall übertreiben? Ich glaube wirklich, daß Paticik Forum ein Komödie und Unterhaltung Teil aber einige Leute fortbestehen läßt, um hier zu schreiben, anstatt, jene Komödie Teile zu schreiben.

Bitte!!! Nur Leute, die mit Gebiet Handel zusammenhängen, schreiben hier aber nicht jedermann sonst.

Bak aslanlar gibi almanca ingilizce biliyor muşsun bunu kanıtladın bize, türkçe forum neyine, git evrenselleş arkadaşım di mi ama[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
Basit bir cümle yazmıştım.Hem de tamamen Türkçe...
"Domain alımı ile ilgisi olmayan arkadaşlar ilgi duydukları başka alanlara yazsınlar daha iyi ve yararlı olur." diye.
Ancak ne varki kimse anlamadı ve alakasız şeyler yazmaya devam etti. Dolayısıyla ben de değişik dillerde yazarsam belki birileri anlar diye umdum.

Bir dahakine arapça ve kuş dilinde yazıcam :P

Evrenselleşmeye gelince tamamen katılıyorum. Sadece e-ticaretle, çeşitli portal sitelerle değil 27 yıla ingilizce ve almancayı da kattım. HerTürk evladı chat yapacağına ya da oyun oynayacağına keşke kişisel gelişimine katkıda bulunsa. Hem kendisine, hem ailesine hem milletimize faydalı olsa. Ne güzel olur değil mi Whispy kardeşim.

E-ticaretle uğraşmak isteyen, bu konuda yatırım yapmak isteyen ve buna domain alarak başlamak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. Sadece domain satışı değil bu yolda insanlara yardımcı olmak firmamıza onur verir. Gelin görüşelim.

iletişim : E-mail- Msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
arkadaslar affedin beni ama bu adam sinirlerimi bozdu

@turkishdomains: ne uyuz adamsın sen ya domain satiyormus ben kendi fikrimi belirttim yorum yaptigim yok bilmis adam burasi paticik züürtler klubu degil demeye calistigim kimse parasini senden domain almaya harcamaz diye dusundugum yorum degil bu almanca ingilizce iyi konusuyorsun da burası turk forumu canımın ici yanlis adrestesin bu arada cafeye hicbir zaman para vermedim nete giden giderimde seni ilgilendirmiyor

adındanda belli attigin mesajlardanda bu foruma sadece domainlerini satabilmek icinmi uye oldun acaba?

ps: ga weg...

[signature][hline]
ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...

[Bu mesaj tAKA tarafından 29 Eylül 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayrica kaca domain sattiginida soran olmadi sana "1000$ a domain satarim almanca konusurum ingilizce bilirim" diyerek domain satamazsin sunuda bil ben 99 dan beri sunucu kiraliyorum, senin deyisinle internetten para kazaniyorum. bu isin icerisindeyim soran oldumu diyeceksin, bazilari cesitli oyunlar oynarken bazilari is yapiyor demişsin, buna karsilik soyluyorum bunu. ayrica merak etme konunu daha fazla bulamayacagim bakalım satabiliyormusun burada... kolay gelsin

ha sunuda bil ki, kisiler fikirlerini yazmakta serbesttir sen kalkip bu fikirleri elestirmeye kalkarsan o kisilerde seni elestirmekte serbesttir[signature][hline]

[Bu mesaj tAKA tarafından 30 Eylül 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İlgili olmadığın bir konuda insanları yanıltıcı yorumlar yapıldığı için ben de kendimce hepsine cevap verdim.

Ben domain satıyorum, konuyla ilgilenen hergün onlarca kişiyle görüşüyorum. Belki de bir kısmı buradan gördü ve listesine ekledi beni... Müsade et de bu tür ilgili kişilerle konuşayım. Ben domain satıyorum başkası "tır" satar... Benim şahsen bir tıra ihtiyacım yok ya da alacak param yok. O zaman o konuyu bırak yorum yapmak okumam bile. Bir tıra ihtiyacı olan kişi girer okur, yorumunu yapar, anlaşır o kadar...

Bu bölümün moderatöründen bu konuyu silmesini rica ediyorum.

İyi eğlenceler...
Mesaj tarihi:
ama yanlışsın turkishdomains kimsenin burda o ismini verdiğin domainleri almaya niyeti olduğunu sanmıyorum.Yani gider kendi bi domain alır yanlışmıyım?[signature][hline](_::_____::_)
Mesaj tarihi:
S.ker.m.com gibi küfürlü domainlerin bile Amerikan firmaları tarafından alındığı bir zamanda herkes projesine uygun güzel bir domain bulamıyor. Şu an boşta kaç güzel domain kaldı? Çoğu Amerikan firmalarında. Peki siz hiç yakında düşecek güzel bir domain yakalamaya çalıştınız mı? Birçok domain düşmeden önce yakalanıyor. Siz şu tarihte düşecek diye beklerken daha registry den silinmeden başka firma yakalıyor. Domainin hitine, arama motorlarında çıkıp çıkmadığına ve birçok faktöre göre inceleniyor ve hangi dilde olursa olsun yakalıyorlar.

Peki biz ne yapıyoruz? Takip ediyoruz onların teknikleriyle. Bunu yapabilmek için belli bir bilgi birikimine sahip olmak gerek. Onlardan önce biz yakalayıp Türk internet kullanıcısına kazandırıyoruz. Sizin bunu anlamanız gerekmiyor. Benim kızdığım burada laf kalabalığı yapılarak ilgili kişilerin kafası karıştı. Halbuki pahalı dersin biter. Bu özgür hakkın. Ama o kadar. Daha ikinci mesajda adam kılım böyle şeyler falan yazmış. Senin bakış açın farklıdır, sen başka pencereden bakıyorsun ama bu tarzda eleştiri yapılmaz. Yani yorumdan yoruma fark var.

Çeşitli forumlarda gördüğüm bazı cevaplar vardı hemen TEMA vakfını aradım yaw. Yazı yazabilen, yorum yapabilen meşe ağacı var diye :)

Elbette kendi kendinize de domain alabilirsiniz. www.eglence.net yerine gider www.eglencenetdunyası.com domainini alırsınız. Ama e-ticareti düşünüyorsanız, ya da ciddi bir proje düşünüyorsanız, güzel bir proje geliştirip yatırım yaptıysanız böyle bir domain sizin işinizi görmez.

Burada oturup zaman harcayıp siz güzel kardeşlerime birşeyler anlatmaya çalıştım anladınız yada anlamadınız önemsiz.

Size tavsiyem her zaman olaylara birçok pencereden bakmanız. Herkese iyi çalışmalar
Mesaj tarihi:
once sen nasil bakacagini bil. sonra bize anlatirsin[signature][hline]

[Bu mesaj tAKA tarafından 30 Eylül 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...