UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Arkadaslar acaba adsl 256 k f1yatlari su an piyasada ne kadar biliyormusun?Bir de 256 k adsl mi yoksa kablo mu daha kalite acaba? Simdiden tskler...[signature][hline]Helarus Catviezel.... Nereghal AhmadRashad, 20 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Tommy Corte yi cok duydum.... Hakkında ki bir cok sey enteresan ve ilnginc tanıyanınız varmı ? Bahsedermisiniz ?
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sert çıkmak istemiyorumda burda konu açıncaya kadar 256nın fiyatını googleda aratıp bulamıyormusun veya burda bile aratsan bulursun fiyatıda boşverdim en azından 10tane topic var kablomu adslmi diye[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 adsl daha ii bu arada ilk alista port acma vb dahil 256 210 milyon civari daha sonra her ay 69 milyon
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Alakası yok,yanlış bilgi vermeyelim. İlk alışta 140 milyon ödeniyor. Ayrıca cable'da upload oranı 3/1 olduğu için cable daha iyi. Ama adsl'de upload oranı 4/1.Adsl'de fiyat avantajı var. Şöyle bi konuda aratsan 23985792529 tane topic çıkardı.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hepiniz saolun ama bagirmaya gerekk yoktu.Herkes hata yapar[signature][hline]Helarus Catviezel.... Nereghal AhmadRashad, 20 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Tommy Corte yi cok duydum.... Hakkında ki bir cok sey enteresan ve ilnginc tanıyanınız varmı ? Bahsedermisiniz ?
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bağırmak filan haddimiz değilde aynı topicden 50tane açılınca öh gelebiliyor[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hayır 50 değil bununla 53 oldu..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Korax, 01 Ekim 2004 17:38 tarihinde demiş ki: Alakası yok,yanlış bilgi vermeyelim. İlk alışta 140 milyon ödeniyor. Ayrıca cable'da upload oranı 3/1 olduğu için cable daha iyi. Ama adsl'de upload oranı 4/1.Adsl'de fiyat avantajı var. Şöyle bi konuda aratsan 23985792529 tane topic çıkardı. 256 da 200-210 milyon odeniyor
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben telefon faturası hariç 140 milyon lira ödedim.Sen fazla ödemiş olabilirsin.Yada aracı şirkete ödediysen.ha modemi dahil ediyosan oda var.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 128 kablo 40 milyon artık.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 oha ne zamandan beri 40m ve 128k fiyatı verip 192k hızı mı alıyoruz?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 64k alıyoruz, 128 veriyorlar. 40mil. ödüyoruz 2 aydır. Bu sadece kablo.net için olabilir. Utv dahilmi bilmiyorum. Dikkat ettiyseniz geçen ay kablonet faturası (25lik olan) gelmedi.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bende normal kablonet abonesiyim, 43 mü 46 mı ne verdim ben kablotv dahil extra olarak gelen kablonet gelmedi sanırım son 2 aydır ama o olay bi süreliğine deniliyordu gerçi faturası gelsede gelmesede verip vermediğimizi bilmiyorum çünkü banka talimatlı :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Rekabet kaliteyi yaratır derler ya,adsl'in ataklarından sonra kabloda dize geldi sonunda.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Hyr rekabet den değil , bir mahkeme olayi varmış sonuç bekleniyor benim bildiğim.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ozaman daha iyi :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Öne çıkan mesajlar