UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Arkadaslar acaba adsl 256 k f1yatlari su an piyasada ne kadar biliyormusun?Bir de 256 k adsl mi yoksa kablo mu daha kalite acaba? Simdiden tskler...[signature][hline]Helarus Catviezel.... Nereghal AhmadRashad, 20 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Tommy Corte yi cok duydum.... Hakkında ki bir cok sey enteresan ve ilnginc tanıyanınız varmı ? Bahsedermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sert çıkmak istemiyorumda burda konu açıncaya kadar 256nın fiyatını googleda aratıp bulamıyormusun veya burda bile aratsan bulursun fiyatıda boşverdim en azından 10tane topic var kablomu adslmi diye[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 adsl daha ii bu arada ilk alista port acma vb dahil 256 210 milyon civari daha sonra her ay 69 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Alakası yok,yanlış bilgi vermeyelim. İlk alışta 140 milyon ödeniyor. Ayrıca cable'da upload oranı 3/1 olduğu için cable daha iyi. Ama adsl'de upload oranı 4/1.Adsl'de fiyat avantajı var. Şöyle bi konuda aratsan 23985792529 tane topic çıkardı.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hepiniz saolun ama bagirmaya gerekk yoktu.Herkes hata yapar[signature][hline]Helarus Catviezel.... Nereghal AhmadRashad, 20 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Tommy Corte yi cok duydum.... Hakkında ki bir cok sey enteresan ve ilnginc tanıyanınız varmı ? Bahsedermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bağırmak filan haddimiz değilde aynı topicden 50tane açılınca öh gelebiliyor[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hayır 50 değil bununla 53 oldu..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Korax, 01 Ekim 2004 17:38 tarihinde demiş ki: Alakası yok,yanlış bilgi vermeyelim. İlk alışta 140 milyon ödeniyor. Ayrıca cable'da upload oranı 3/1 olduğu için cable daha iyi. Ama adsl'de upload oranı 4/1.Adsl'de fiyat avantajı var. Şöyle bi konuda aratsan 23985792529 tane topic çıkardı. 256 da 200-210 milyon odeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben telefon faturası hariç 140 milyon lira ödedim.Sen fazla ödemiş olabilirsin.Yada aracı şirkete ödediysen.ha modemi dahil ediyosan oda var.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 128 kablo 40 milyon artık.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 oha ne zamandan beri 40m ve 128k fiyatı verip 192k hızı mı alıyoruz?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 64k alıyoruz, 128 veriyorlar. 40mil. ödüyoruz 2 aydır. Bu sadece kablo.net için olabilir. Utv dahilmi bilmiyorum. Dikkat ettiyseniz geçen ay kablonet faturası (25lik olan) gelmedi.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bende normal kablonet abonesiyim, 43 mü 46 mı ne verdim ben kablotv dahil extra olarak gelen kablonet gelmedi sanırım son 2 aydır ama o olay bi süreliğine deniliyordu gerçi faturası gelsede gelmesede verip vermediğimizi bilmiyorum çünkü banka talimatlı :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Rekabet kaliteyi yaratır derler ya,adsl'in ataklarından sonra kabloda dize geldi sonunda.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Hyr rekabet den değil , bir mahkeme olayi varmış sonuç bekleniyor benim bildiğim.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ozaman daha iyi :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar