Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne zaman çiftleşirler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende şu anda 4,5 aylık dişi pitbull var ne zaman kaç yaşında çiftleşir bu hayvan ? bide bunların yawrusu çokmu olur yoksa bazı köpekler gibi 2 3 tanemi olur ?[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben...
++Turkmania+
Mesaj tarihi:
Hayırlı bir helal süt emmiş bir temiz aile kızı bulamadık :P bulsak çiftleştirecede bulduğumuz dişiler ya çok ufak (8 aylık) yada dişi sahipleri verecekleri kimse bulamıyacakları korkusu ile çiftleştirmekten kaçınıyorlar bana verseler bütün yafrularını onada razıyım maksat Çakır rahatlasın :P dün bir rot a sulandı :P görmeniz lazımdı ya yarıldım gülmekten anlatmakla olacak olsa anlatacamda yok öle bişi ya
Mesaj tarihi:
kesinlikle kirma yapmak cok sakinca bir islemdir..
ortaya cikan kopek cok sevimli bir kopek olabilir ancak genetiginde problemler olur, ileride kanser olma ihtimali artar ve cesitli hastaliklar, problemler ortaya cikar.
Ama hep kirma da boyle olacak diye birsey yok. Riskli bir islem..
kopeklerde 1 yas altinda ciftlestirilmez, zaten kopekler senede 2 kez adet gorurler ve ciftlestirme zamani adetin 2 haftasindadir. Genelde kopegin 3. adetinden itibaren ciftlestirme yapilabilir.
Kopek yavrularinin sayisi cok degiskendir. Genelde meme sayisi kadar kopek olmasi gerekir ancak bazilari olur yada baska problemler cikar. Meme sayisinin 3/4'u kadar yavru olur yani..
  • Yeni Oluştur...