Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bende şu anda 4,5 aylık dişi pitbull var ne zaman kaç yaşında çiftleşir bu hayvan ? bide bunların yawrusu çokmu olur yoksa bazı köpekler gibi 2 3 tanemi olur ?[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhankadir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 falla yavru sayısını bilmiyorum ama tavsiye edilen çiftleşme süresi 1-1,5 yaş en azından benim sbirya kurdum için veteriner öyle söyledi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Çiftleştimi senin kurt'dun ?[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhankadir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Hayırlı bir helal süt emmiş bir temiz aile kızı bulamadık :P bulsak çiftleştirecede bulduğumuz dişiler ya çok ufak (8 aylık) yada dişi sahipleri verecekleri kimse bulamıyacakları korkusu ile çiftleştirmekten kaçınıyorlar bana verseler bütün yafrularını onada razıyım maksat Çakır rahatlasın :P dün bir rot a sulandı :P görmeniz lazımdı ya yarıldım gülmekten anlatmakla olacak olsa anlatacamda yok öle bişi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 çiftleşme 1 yaşından sonra olur. yavrular ise 4-8 adet arasında değişir..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 17) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bu hayvanı illa pitbull'lamı çiftleştireces ?[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 hayır başka hayvanlarlada daha doğrusu köpeklerlede çiftleştirebilirsin. o zaman çok farklı özelliklere ve karaktere sahip yavrular çıkar. kırma deriz biz onlara :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 17) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Evet bizde öyle diyoz ama bi gariplik olmasın ileride ?[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 pek sanmıyorum. mesela pitbull'lar çeşitli köpeklerin çiftleşmesi ile oluşturulmuş bi ırk..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 17) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 kesinlikle kirma yapmak cok sakinca bir islemdir.. ortaya cikan kopek cok sevimli bir kopek olabilir ancak genetiginde problemler olur, ileride kanser olma ihtimali artar ve cesitli hastaliklar, problemler ortaya cikar. Ama hep kirma da boyle olacak diye birsey yok. Riskli bir islem.. kopeklerde 1 yas altinda ciftlestirilmez, zaten kopekler senede 2 kez adet gorurler ve ciftlestirme zamani adetin 2 haftasindadir. Genelde kopegin 3. adetinden itibaren ciftlestirme yapilabilir. Kopek yavrularinin sayisi cok degiskendir. Genelde meme sayisi kadar kopek olmasi gerekir ancak bazilari olur yada baska problemler cikar. Meme sayisinin 3/4'u kadar yavru olur yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar