yevaud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 abicim piyasada NGAGE yok her eyrde QD var alışveriş sitelerinde bulmadım ıahahhh delircem yaa engeyc lazım bana[signature][hline]ASLI GİBİDİR
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ankaradaysan ben satmayı düşünüyorum piyasa ne verirse ortalamasını alır hesaplar anlaşırız //ama bak ben satıyorum çünkü çok kullanışsız yani sanada satmak istemem berbat bişey aslında telefon alırken takas yapcaktım üstüne para verip. [signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst [Bu mesaj kiddo tarafından 02 Ekim 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 eheh donanaim bolumunde ayni soruyu ben sordum dun... NGage kullanan ark im da cok begeniyo. nesi kullanissiz bi soler misin ?? boyulatlari biraz iri o kadar.
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 evet biliyorum bir telefon için şekilsiz biliyorum ama ben telefondan daha fazlası olduğu için istiyorum engeyc i[signature][hline]ASLI GİBİDİR
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 kiddo ne kadara satıyorsun elindekini?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 17) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=91230
Öne çıkan mesajlar