copperelf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 berzerkerlerin tank classında sz'lerin stealther classinda aşırı güçlü olduğu söylenir. Ben şahsen tank oynarken bu durumdan şikayetçiydim. özellikle sz'lerin alb tankları alabildiğini gördükten sonra bunlara sıkı bir nerf gelmesi gerektiğine yürerkten inandım. Ancak şimdi ben sz oynuyorum ve bu charın la nerfden sonra ne olacağını gerçekten merak ediyorum... bu konudaki düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Aslinda yanit oldukca basit... SB lerde diger stealtherlar gibi 5 spec secmek zorunda kalcak...Ama ben her zaman sb lerin gucuun LA den geldigine inanmisimdir(ORN: ShadowZerker)... Gerci ign forumlarinda pendragonda test yapan insanlar bir kac log vermisler ve o loglardan LA nin nasi asiri guclu oldugunu gorebiliosun...ben zannetmiorum LA nerflendikten sonra CD/DW ayarina inicek, yani LA gene guclu olcak kanaatimca ama dedigin gibi SB ler diger realm tanklarini kesemicek. Gerci bu ful buffli SB ler icin ne kdr dogru olur bilemem...[hline]Darkdaemonius XXII--MLF--50 Nightshade Daemonius--MLF--50 Warden Daemonius--Andred--50 Champion Bolbot--MLF--50 Nurture Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 critblade yap sen onu manyak süfer zevkli bence :) casterlara garanti tek vuruş ta aliyon pa ile en fazla bide cd atarsin :D olur biter. bide buffbotun varsa yap böle bişiyi yoksa pek zevkli olmuo hehe[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 zerkerlarda savage yapacak bi tane olcagi o sonra gene alb ler hibler aglicak overpowered die onuda nerflicekler[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Left axe nerflendikten sonra ne berserker kalicak ne sz olaylari biticek...:P keklik gibi olucaklar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar