xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 dogru yermi bilmiyorum oyuzden yanlis ise simdiden pardon 2 hafta sonra abd den gelicem ingiltere aktarmali olarak yanimda imac,ipad,laptop,cpu,ram,klavye,mouse var. ipad haric hepsini burdan aldim. gumrukten gecerken sknti olur mu? imac ipad ve laptop u yanimda tasicam bagaj sinirlari icersinde kabine sokabiliyorum ama yinede gumrukten gecerken yada ingiltere de sknti cikar mi diye endise ediyorum bir fikir verirseniz seviinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 nein hiçbi sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yanında taşırsan sorun olmaz ... bagajınıda bunlar ne diye soracaklardır direkt bilgisayar parçası de ayrıntıya girme... sorarsa gir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 birer adet varsa hepsinden sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hepsinden birer adet varda ne bileyim bi laptop bi ipad bi imac sorarlar mi diye endise ettim ne oluyoruz die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar