Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God Of War Origins

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar elimde ps3 den deactive ettiğim god of war origins collections var.Ben dh den birisinden gow full serili bir hesap satın aldım bu hesap boşa çıktı.isteyen bir arkadaşa verebilirim kendi ps3 ünde aktif ederek kullanabilir.
Mesaj tarihi:
verdim gitti mokoko ya:) once o istemis hemde fenerbahceli daha ne olsun :P
pm atiyorum hesap bilgilerini mokoko, indirme islemini baslatip beni bilgilendirirsen sevinirim.

bu arada benim psn as1907 ekleyin bari benide
Mesaj tarihi:
şu anda gran turismo patch'ini yukluorm ps3'te yani hemen indirme işlemine geçemicem ama indirmeden once mutlaka sana haber veririm. muhtemelen bu gece yatmadan once açık bırakırım yuklesin diye.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

şu anda gran turismo patch'ini yukluorm ps3'te yani hemen indirme işlemine geçemicem ama indirmeden once mutlaka sana haber veririm. muhtemelen bu gece yatmadan once açık bırakırım yuklesin diye.

Merak ettim valla. Abi sen oyna bak da hevesin gecince soyle 1-2 haftaligina veriver bana ya. O kadar surmez gerci benim onu oynayip bitirmem. =)
Mesaj tarihi:
birbirinizi beklemenize gerek yok.. ayni kod 5 kere kullanilabiliyor..

di de login olsun bi kere.. download etmeye baslasin.. sonra kendi accountina gecse bile oynayabilir..

ama gow: origins olan acc. pasif de olsa accountlar icinde durmali.. isiniz bittiginde silmeyin yani makineden..
Mesaj tarihi:
ben o oyunu 5 kisi ile birlikte almistim. diger 4 kisi makinasina indirmis durumda yani sadece 1 indirmelik yer var su anda o hesapta.
  • Yeni Oluştur...