ajmet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Arkadaşlar elimde ps3 den deactive ettiğim god of war origins collections var.Ben dh den birisinden gow full serili bir hesap satın aldım bu hesap boşa çıktı.isteyen bir arkadaşa verebilirim kendi ps3 ünde aktif ederek kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ben isterim beleşe veriosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Origins dedigin 1 ve 2 mi ? Degilse ben istiyorum. Neyse parasi vericem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ya da mokoko alsin, sirayla oynayalim. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 verdim gitti mokoko ya:) once o istemis hemde fenerbahceli daha ne olsun :P pm atiyorum hesap bilgilerini mokoko, indirme islemini baslatip beni bilgilendirirsen sevinirim. bu arada benim psn as1907 ekleyin bari benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 şu anda gran turismo patch'ini yukluorm ps3'te yani hemen indirme işlemine geçemicem ama indirmeden once mutlaka sana haber veririm. muhtemelen bu gece yatmadan once açık bırakırım yuklesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Peki bu origins dediginiz 1. ve 2. oyun mu ? Esas merak ettigim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 psp ye çıkan oyunlar olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Tamam 1. ve 2. oyunlarmis bunlar. Gerek yok bana vermenize. Diger turlu evinizi basicaktim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 1. seri degil psp ye cikan seri 2. seri chain olympus ile ghost of sparta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mokoko said: şu anda gran turismo patch'ini yukluorm ps3'te yani hemen indirme işlemine geçemicem ama indirmeden once mutlaka sana haber veririm. muhtemelen bu gece yatmadan once açık bırakırım yuklesin diye. Merak ettim valla. Abi sen oyna bak da hevesin gecince soyle 1-2 haftaligina veriver bana ya. O kadar surmez gerci benim onu oynayip bitirmem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 tmm ben bitirdikten sora sana veririm di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 birbirinizi beklemenize gerek yok.. ayni kod 5 kere kullanilabiliyor.. di de login olsun bi kere.. download etmeye baslasin.. sonra kendi accountina gecse bile oynayabilir.. ama gow: origins olan acc. pasif de olsa accountlar icinde durmali.. isiniz bittiginde silmeyin yani makineden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ben o oyunu 5 kisi ile birlikte almistim. diger 4 kisi makinasina indirmis durumda yani sadece 1 indirmelik yer var su anda o hesapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hmm o zaman sirayla oynansa dahi di'de calismayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Yazik lan bana. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1uGm2D5cQ00&feature=player_embedded edit: of topici okumadan koydum vidyoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 şu hesap üzerinden oyunları oynamayaı banada öğretecek babayiğit varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar