pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Önceki albümleri Desert Call'u şöyle bir dinleyip geçmiştim ama bu son albümlerini baştan sona 20-30 kez dinleyince gördüm ki son yıllarda yükseliş yakalamış en iyi gruplardan Myrath. Dream Theater, Orphaned Land kırması ve bu karışıklığı hiç rahatsız etmiyor dinlerken. Youtube'da bulamadım ama ne yapın edin Braving the Seas şarkısını dinleyin. Grooveshark linki buldum: http://grooveshark.com/s/Braving+The+Seas/4ckZLO?src=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 2 albümleri var sanırım, 1 albümlerini dinlemiştim hangisi hatırlamıyorum fazla sarmadı. ama doğru düzgün dinlemek lazım baştan. çok öveni var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben şu an desert call albümünü dinliyorum, baya iyimiş. zamanında niye sevmediysem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar