Eno Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Merhaba arkadaşlar... Pek çoğunuzla çok güzel anılarımız oldu osi de.. Çok eğlendik, çok maceralar yaşadık. Uzunca süredir aranızda yoktum. Account um kapalıydı... Ve artık o account benim değil. Beni osi den tanıyan arkadaşlarım, bundan sonra o karakterleri benim oynatmayacağımı bilmelerini isterim. Aramızdan biri aldı account u. Dilerse kendisi söyler... Herşey için, tüm dostluklar için, tüm maceralar için teşekkür ediyorum... İlerde görüşebilmek umuduyla Eno
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Kaça gitti :P[hline]if you would tell me that I was someone then for a second I would think just like I would try to consider how it would feel to know..
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: BlacKDagger, 22 May 2003 01:06 tarihinde demiş ki: Kaça gitti :P[hline]if you would tell me that I was someone then for a second I would think just like I would try to consider how it would feel to know.. yuh ya :) Hayırlısı eno......satmasan daha iyiydi ya.....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: BlacKDagger, 22 May 2003 01:06 tarihinde demiş ki: Kaça gitti :P[hline]if you would tell me that I was someone then for a second I would think just like I would try to consider how it would feel to know.. Değerine gitti. :)
Öne çıkan mesajlar