driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 [Bu mesaj driftintosin tarafından 02 Ekim 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sanırım 24 saat içinde en çok sevdiğim filimleri tekrar teker teker yeniden yeniden izlerdim[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 heralde idamı haketcek davranışlarda bulunurdum .. gıcık olduum adamları öldürüp doğrayabilirdim .. yahut kalabalık bi mekanda intihar eder idamdan kurtulurdum..
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 24 saat sonra idam edilirdim[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 beni hangi hain asacakmış şaşarım!!! muhtemelen son bir nikotin ve kafein ihtiyacımı karşılardım...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Nikotin ve kafeinden fazlasını isterdim :) Beni Dead'ın yanına gomun hahahhaha. Kemiklerimden mayhem canak comlek yapsın. bi de karı :)[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ölüm dediğin nedir ki gülüm :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 intahar ederim salaklar avuçlarını yalasınlar ehue :P[signature][hline]ASLI GİBİDİR
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Boğaz köprüsünde Bungee Jumping yapardım.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Öne çıkan mesajlar