zgrw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ankarada bu hizmeti eren yerlerin adreslerini , telefonlarını , site isimlerini vede fiyatlarını (dakika üzerinden) bilen varmı ?[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 şöyle bişey vardı belki yardımı olur http://forum.paticik.com/view.php?id=87617 aslında bende istiyorum eskiden çok ilgiliydim ama bi koptum ondan beri en ufak bi alakam olmadı.[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 off bea :) bide arattım :D ama buun görünce ankara değildir diye düşünüp bakmamıştım :lol:[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 off bea sadece işe yarar 2 tane var :) gerisi hep şehir dışı :) bide benim bildiğim ostimdeki (orc_lord tam yerini sormuş zamanında ama ben sadece gitmeyi biliom adresini bilmiom :)) yaklaşık 1km lik dakiikası 1m olna bir pist var :) [signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Ekim 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Ekim 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bulalım adresini bende gelirim seninle ateşleyecek bişey lazımdı zaten :)[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar