kavun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 athena'nın bir şarkısı vardı hani 94 yılında yapmışlardı eski bir şarkı metal gibin.hatta baltalar elimizde biz gideriz ormana hey mi ne öyle bir sözde var içinde :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 o şarkının adı Korsanlar Kralı bazil ilk albümde vardı sözler Baltalar elimde şeklinde değil şöyleydi: Kılıçlar elimizde, top tüfek belimizde Biz gideriz yarmaya hey yarmaya![signature][hline]BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR BEŞİKTAŞLI OLMAYANLARIN O KENDİ SORUNUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bi de hatırladığım kadarıyla adamlar ilk albümü 94'te değil 98'de yapmışlardı. veya 97 falandı... ama 98 değil çünkü orta sondaydım ben ehe[signature][hline]BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR BEŞİKTAŞLI OLMAYANLARIN O KENDİ SORUNUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 98 deydi san1r1m ama 94 diil kesin :P[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar