Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Merhaba Arkadaşlar Ben asp öğrenmek istiyorum hiç bilgim yok (şimdi dediğim laftanda anlıycaksınız) Asp programı varmı? (dedim size) eğer varsa nerden indirebilirim kolayca asp öğrenmek ve ornekli calısmaları olan bir program arıyorum eğer böyle varsa bana linkini yollarsanız cok sevinirim haa yok diyorsanız bu bazı siteler varmış asp öğretiyolarmış söylerseniz cok sevinirim.. Saygılar
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 www.google.com a gir asp yaz türkçe sitelerde arat[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bu kadarcıkmı? ya ben okadar arattım abuk sabuk siteler cıkıo.. [Bu mesaj Erutan tarafından 21 May 2003 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 yok türkçeyi seçersen düzgün siteler çıkar[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ok saol dediğim gibi program falan warmı yapmak icin dl edebilirim acıklamalı örnekli falan yardım edersen cok sevinirimde :)
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 arkadaşlar bana yardım edebilecek warmı? adım adım kolaydan zora doğru gidelim arattım okadar hepsi sacma sapan seyler cıkıo ..
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Asp'ye başlıyacaksan kullandığın işletim sistemine göre, 98 ise PWS (Private Web Server), 2000 yada XP ise IIS (Internet Information Server) kuracaksın. Bunlar işletim sistemi cd'lerinin içinde bulunuyor. 98'de cdsi içinde ayrı bir directory'de setup.exe'si ile, 2000 yada XP ise program ekle kaldır'da windows bileşenleri ekle kaldır altından kurulumunu yapabilirsin. Server'i kurduktan sonra herhangi bir derleyici ile (notepad, frontpage) asp sayfalarını yazıp kurduğun yere göre C'de yada D'de yada hangi drive'a kurduysan orada inetpub altında wwwroot directory'sı altına koy. Daha sonra internet explorer'ından adres barına 127.0.0.1/xxx.asp (xxx yerine dosya adı gelecek) yazarak yaptığın sayfayı deneyebilirsin. ps: 127.0.0.1 ile bağlanamazsan bilgisayar ismini verebilirsin. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Merhaba Saolasın bide asp kullanmak icin bilgisayar daima acık olması lazımmış doğrumu?
Öne çıkan mesajlar