L'amante Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Merhabalar, ben okuldan uzak kaldığım için ekle-sil dönemini unutmuşum. Bir değişiklik yapmadıysak ekle-sil döneminde onaya gerek olmuyordu diye hatırlıyorum. Fakat öğrenci bilgilerimi açtığımda dönem bilgilerinde "kayıtsız" yazıyor. Ekle-sil döneminde kayıt onayı yapılmış görünüyor ama. Bir sorun mu var, yoksa herkesin böyle mi?
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dediğin gibi ekstra bir onaya gerek yok...
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Neden kayıtsız yazıyor ki o zaman. Yarın mı güncellenecek acaba? Çarşamba günü danışmanım mail atmış, şifre gönder diye. Maili yeni gördüm telaşla bilgilerimi açtım. Kayıtsız yazısını görünce iyice telaşlandım. İnş. bir sorun olmaz...
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi valla bunun muhabbeti döndü perşembe günü hiç kimse artı bi onay yaptırmadı bizden. prosedür bu şekilde bildiğim kadarıyla. salı günü güncellenicek, muhtemelen herkeste o şekildedir.
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Öyledir o zaman, teşekkür ederim...
Öne çıkan mesajlar