L'amante Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Merhabalar, ben okuldan uzak kaldığım için ekle-sil dönemini unutmuşum. Bir değişiklik yapmadıysak ekle-sil döneminde onaya gerek olmuyordu diye hatırlıyorum. Fakat öğrenci bilgilerimi açtığımda dönem bilgilerinde "kayıtsız" yazıyor. Ekle-sil döneminde kayıt onayı yapılmış görünüyor ama. Bir sorun mu var, yoksa herkesin böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dediğin gibi ekstra bir onaya gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Neden kayıtsız yazıyor ki o zaman. Yarın mı güncellenecek acaba? Çarşamba günü danışmanım mail atmış, şifre gönder diye. Maili yeni gördüm telaşla bilgilerimi açtım. Kayıtsız yazısını görünce iyice telaşlandım. İnş. bir sorun olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi valla bunun muhabbeti döndü perşembe günü hiç kimse artı bi onay yaptırmadı bizden. prosedür bu şekilde bildiğim kadarıyla. salı günü güncellenicek, muhtemelen herkeste o şekildedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Öyledir o zaman, teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar