Chastor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bende 2 tane ati 3870 hd ekran kartı var bunları crossfire la bağladım ama ikisinide kullanıyormu tam emin değilim.Nasıl bakabilirim kullanıp kullanmadığına yada ayarı varmıdır bu crossfire olayının?
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bağlantıları doğru yaptığından eminsen catalyst control center crossfire aktif et pc resetle daha sonra tekrar control centerden 2 ekran kartı içinde ayarları görebilrsin
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 crossfire ı etkinleştirdimde etkin olduğunu nerden anlıyabilirim onu bulamıyorum yani bunun bir programı falan yokmudur kontrol etcek 2 side tam çalışıyor diye.Birde bios ayarları falan var diye vurdum ondan kıllandım
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 cpu-z ile bakabilirsin 2 ekran kartının aktif olup olmadığına.crossfire destekli boardlarda ek bir ayara gerek kalmıyo auto ayarlıyo herşeyi en azından asuslarada öyle diye biliyorum
Öne çıkan mesajlar