Chastor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bende 2 tane ati 3870 hd ekran kartı var bunları crossfire la bağladım ama ikisinide kullanıyormu tam emin değilim.Nasıl bakabilirim kullanıp kullanmadığına yada ayarı varmıdır bu crossfire olayının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bağlantıları doğru yaptığından eminsen catalyst control center crossfire aktif et pc resetle daha sonra tekrar control centerden 2 ekran kartı içinde ayarları görebilrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 crossfire ı etkinleştirdimde etkin olduğunu nerden anlıyabilirim onu bulamıyorum yani bunun bir programı falan yokmudur kontrol etcek 2 side tam çalışıyor diye.Birde bios ayarları falan var diye vurdum ondan kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 cpu-z ile bakabilirsin 2 ekran kartının aktif olup olmadığına.crossfire destekli boardlarda ek bir ayara gerek kalmıyo auto ayarlıyo herşeyi en azından asuslarada öyle diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar