whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 nasıl buluyorsunuz bu grubu türk düşmanı adamlar ama çok güzel nu-metal yapıyorlar cok seviyorum parçalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 "arama" ya basıyoruz konu başlığına "system of a down" yazıyoruz öyle buluyoruz böylece daha önce zilyon defa konuşulmuş bu olay hakkındaki düşünceleri bulmuş oluyoruz :)[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 soad olarak ta aratabilirsin.[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 nası buluyoruz ööööööööö diye buluyoruz yeterli mi?[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 off iiki bi topic actık nasıl buluorsuz derken nasıl bir grub iyimi ben kendim aratmadım neyse sagolun sevgi ve saykı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar