nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 girenler toplaşalım burda,fen bilimlerinden girdim ben,ceviriler,kelime soruları kısmen kolay olmasına ragmen paragraflar her zamanki gibi baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 üds mi vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 evet bro vardı,yine phrasel verb dayamışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tahmini kaç gelir onu de sen bana 60 altında alırsan git at kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 75 civarı gelir diye tahmin ediyorum,80 ustu hedefliyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yok mu sınava giren ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar