MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 5 dakikalik mix icin bayagi iyi ehah. Audio interface olarak ne kullaniyorsun abi? Bir de gitarlar direk amp miking mi, oyleyse amfi/kabin/mikrofon/gitar nedir, eger DI + ampsim ise onlar nedir falan fistan, sorayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Myshkin said: Direk favorim şudur http://www.youtube.com/watch?v=-hEj7rtaUf0 BU GERÇEKTEN İİMİŞ. ben bi de bu şarkıyı sevdiğim için kadının konserine gitmiştim dünyanın parasını verip, bar programlarından daha kötüydü. Tek albümünü o sırada çaldılar, 55 dakika sonra toplanıp gittiler. Orkestra olarak 1 keyb bir de bas gitar var önünde tanita yere kadar pileli etekle şarkı MIRILDANIYO. ÖFF... Şarkı iyi ama bu hali daha da iyi olmuş, daha da karanlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 darkwell coverı da baya güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sunset of age'in anathema tarafından 2 farklı yorumu bu 1995 the silent enigma albümünden bu da 2011 falling deeper albümünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar